Enquête Afvalinzameling en Reiniging

De gemeente vindt het belangrijk te horen wat u vindt van de afvalinzameling en hoe we de openbare ruimte onderhouden. Om, als dat nodig is, verbeteringen aan te brengen in deze dienstverlening. Vul hier de enquete in. Het invullen kost u ongeveer 15 minuten van uw tijd.

Afval hebben we allemaal. En iedereen wil er ook weer vanaf. Uw eigen hoeveelheid afval begint bij de keuzes die u maakt, bijvoorbeeld de verpakkingen in de supermarkt. Want wat u niet in huis haalt, hoeft u ook niet weg te gooien.

Win een dubbel duurzaam scan voor uw woning!

De inzameling van uw afval wil de gemeente zo effectief mogelijk doen. Deze taak, samen met het reinigen van de openbare ruimte en de gladheidsbestrijding, voert RWM voor ons uit. Wat vindt u van deze dienstverlening?
Wilt u voor ons een vragenlijst invullen? U ontvangt per post een kaart met een inlogcode. De inlogcode staat bovenaan de kaart. 

Het invullen duurt ongeveer 15 minuten. Wilt u zo vriendelijk zijn om het onderzoek binnen 14 dagen in te vullen? Onder de deelnemers verloten we een aantal gratis energie- of zorgscans van Dubbel Duurzaam ter waarde van 79 euro. Zie: www.dubbel-duurzaam.nl voor meer info!

De resultaten worden gebruikt om onze dienstverlening te verbeteren. Daarom is uw reactie waardevol! Wij verwerken uw antwoorden anoniem.

Heeft u vragen?

Bel dan tijdens kantooruren naar 14 046. Of mail naar onderzoek@rwm.nl

Bedankt voor uw deelname!

Enquete afvalzinzameling invullen

geef uw mening over de afvalinzameling en reiniging!