Laatste nieuws

 • Speld van Verdienste voor Frans Storcken uit Geleen

  Persbericht | Sittard-Geleen, 20 mei 2019 - Burgemeester Sjraar Cox heeft tijdens de wekelijkse repetitie van Geleens Mannenkoor Mignon, de Speld van Verdienste uitgereikt aan koorlid Frans Storcken uit Geleen. De Speld van Verdienste is een gemeentelijke onderscheiding die wordt uitgereikt als blijk van waardering voor de langdurige vrijwilligersinzet van de heer Storcken.

 • Burgemeester Sjraar Cox benoemt Guido Stevens uit Guttecoven tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau

  Persbericht I Sittard-Geleen, 18 mei 2019 - Burgemeester Sjraar Cox reikte op 18 mei een Koninklijke Onderscheiding uit aan Guido Stevens uit Guttecoven. Hij is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

 • Burgemeester Cox kondigt afscheid aan

  Persbericht I Sittard-Geleen, 10 mei 2019 - Burgemeester Sjraar Cox (65 jaar) van gemeente Sittard-Geleen stopt per 15 maart 2020. Dat heeft hij gisteravond aangekondigd tijdens een besloten bijeenkomst met de fractievoorzitters. Het vertrek van de burgemeester valt samen met het moment dat de helft van de zittingstermijn van de huidige gemeenteraad er op zit.

 • Meld bijzondere inwoners aan voor een lintje

  Voor de Lintjesregen 2020 zoekt de gemeente naar bijzondere mannen, maar vooral ook vrouwen, uit de stad. Inwoners van Sittard-Geleen kunnen deze bijzondere mensen vóór 15 juni 2019 voordragen bij burgemeester Sjraar Cox.

 • Burgemeester Sjraar Cox reikt Koninklijke Onderscheiding uit aan Jan Smeets uit Einighausen

  Persbericht | Sittard-Geleen, 25 april 2019 - Burgemeester Sjraar Cox reikte vandaag een Koninklijke Onderscheiding uit aan Jan Smeets. Hij is bevorderd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau.

Uitgelicht