Laatste nieuws RSS icoon

 • Burgemeester nodigt fractievoorzitters uit voor overleg

  19 september 2019

  Update: Vanochtend heeft burgemeester Sjraar Cox kennis genomen van het standpunt van het CDA op basis van het advies van de informateurs/adviseurs.

 • Profielschets nieuwe burgemeester bekend

  05 september 2019

  Donderdag 5 september stelde de gemeenteraad de profielschets voor de nieuwe burgemeester vast. Deze wordt gebruikt om kandidaten te beoordelen tijdens de sollicitatieprocedure. De profielschets beschrijft de kwaliteiten en vaardigheden waaraan de nieuwe burgemeester moet voldoen. Ook u als inwoners heeft via een online-enquête uw mening gegeven. Waarvoor hartelijk dank!

 • Gemeenteraad stelt profielschets vast voor nieuwe burgemeester

  Persbericht I Sittard-Geleen, 4 september 2019 – In aanwezigheid van de commissaris van de Koning stelt de gemeenteraad op donderdag 5 september de profielschets vast voor een nieuwe burgemeester. Een vertrouwenscommissie van gemeenteraadsleden heeft deze profielschets voorbereid. Ook inwoners konden via een online-enquête hun mening geven. Na goedkeuring stelt de minister van Binnenlandse Zaken de vacature voor de nieuwe burgemeester open.

 • Proeftuin Centrum Geleen kan van start

  Persbericht I Sittard-Geleen, 29 augustus 2019 – De Provincie Limburg heeft de gemeente Sittard-Geleen toestemming gegeven voor de uitvoering van de eerste fase van de Proeftuin Centrum Geleen, die loopt van 2 september tot en met 31 december van dit jaar.

 • Pas op voor telefonische babbeltruc: gemeentelijk energiecollectief

  Bent u telefonisch benaderd door een firma die u - zogenaamd in opdracht van de gemeente - een collectief energiecontract aanbiedt? Trap hier niet in!