Informatiepunt Samen Sterk

Het coronavirus houdt ons nog steeds in zijn greep. We werken, studeren en blijven zoveel mogelijk thuis, houden afstand en dragen zo ons steentje bij om het virus onder controle te krijgen. Het zijn pittige tijden, voor iedereen. Niet alleen ouderen, maar ook steeds meer jongeren missen gezelligheid en sociale contacten en voelen zich eenzaam.

Tegelijkertijd zien we in deze periode van afstand gelukkig ook nog steeds mooie en nieuwe initiatieven van mensen die elkaar willen helpen. Door boodschappen te doen, voor elkaar te koken, een luisterend oor te bieden. Informatiepunt Samen Sterk brengt deze initiatieven samen. Zodat mensen met een hulpvraag direct zien welke hulp in de buurt geboden wordt. 

Naast mooie hulpinitiatieven van inwoners zijn diverse zorgpartners aan het informatiepunt verbonden. Dus ook voor vragen, hulp of ondersteuning op het gebied van welzijn, wonen, zorg, financiën of opvoeding bent u bij het Informatiepunt aan het juiste adres.

Heeft u hulp nodig? 

Loop er niet mee rond, maar vraag hulp. Informatiepunt Samen Sterk is er voor iedereen, jong en oud.

Wilt u hulp aanbieden? 

Iedereen die kan en wil helpen, is van harte welkom zich bij het Informatiepunt te melden! Kent u mooie initiatieven die we via Informatiepunt Samen Sterk onder de aandacht kunnen brengen, laat het ons weten! Zo helpen we samen om vraag en aanbod goed te verbinden. 

Bel of bezoek de website

Informatiepunt Samen Sterk is op werkdagen tussen 09.00 en 12.30 uur en tussen 13.00 en 17.00 uur telefonisch bereikbaar via het nummer van Partners in Welzijn: 046 – 457 57 00.

Het overzicht van alle initiatieven is te vinden op de website van Partners in Welzijn.

Met en voor elkaar

Door op deze manier samen onze krachten te bundelen, door mensen die hulp nodig hebben in contact te brengen met een helpende hand, zijn we samen sterk voor Sittard-Geleen. #samensterksittardgeleen

Zie ook

Samen Sterk Sittard-Geleen