Samen Sterk

Tijdens de coronacrisis zijn mooie en nieuwe initiatieven ontstaan van mensen die elkaar wilden helpen. Door boodschappen te doen, voor elkaar te koken of een luisterend oor te bieden. Informatiepunt Samen Sterk bracht deze initiatieven samen. De coronacrisis hebben we grotendeels achter ons gelaten, maar nog steeds zijn er in de gemeente mensen die hulp nodig hebben en inwoners die hulp aanbieden.

Informatiepunt Samen Sterk

Informatiepunt Samen Sterk brengt mensen die hulp nodig hebben, rechtstreeks in contact met inwoners die hulp aanbieden. Ook zijn diverse zorgpartners aan het Informatiepunt verbonden. Zo biedt Partners in Welzijn hulp en ondersteuning op tal van gebieden, bijvoorbeeld in de vorm van maatschappelijk werk. De organisatie heeft daarnaast contact met een uitgebreid netwerk van vrijwilligersorganisaties en zorgaanbieders die inzetbaar zijn. Dus ook voor vragen, hulp of ondersteuning op het gebied van welzijn, wonen, zorg, financiën of opvoeding bent u bij het Informatiepunt aan het juiste adres.

Heeft u hulp nodig? 

Loop er niet mee rond, maar vraag hulp. Informatiepunt Samen Sterk is er voor iedereen, jong en oud.

Wilt u hulp aanbieden? 

Iedereen die kan en wil helpen, is van harte welkom zich bij het Informatiepunt te melden! Kent u mooie initiatieven die we via Informatiepunt Samen Sterk onder de aandacht kunnen brengen, laat het ons weten! Zo helpen we samen om vraag en aanbod goed te verbinden. 

Bel of bezoek de website

Informatiepunt Samen Sterk is op werkdagen tussen 09.00 en 12.30 uur en tussen 13.00 en 17.00 uur telefonisch bereikbaar via het nummer van Partners in Welzijn: 046 – 457 57 00.

Het overzicht van alle initiatieven is te vinden op de website van Partners in Welzijn.

Met en voor elkaar

Door op deze manier samen onze krachten te bundelen, door hulpbehoevende mensen in contact te brengen met een helpende hand, zijn we samen sterk voor Sittard-Geleen. Dat sluit mooi aan bij de overtuiging van de gemeente om samen te werken aan een duurzame toekomst voor Sittard-Geleen.