April 2019

• Burgemeester Sjraar Cox reikt Koninklijke Onderscheiding uit aan Jan Smeets uit Einighausen

Persbericht | Sittard-Geleen, 25 april 2019 - Burgemeester Sjraar Cox reikte vandaag een Koninklijke Onderscheiding uit aan Jan Smeets. Hij is bevorderd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau.

• Lintjesregen 2019 - uitreiking Koninklijke Onderscheidingen

Persbericht | Sittard-Geleen, 26 april 2019 – Burgemeester Sjraar Cox reikte bij gelegenheid van Koningsdag aan 18 verdienstelijke personen een Koninklijke Onderscheiding uit. Een persoon is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. De overige personen worden allemaal benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

• Ruimte voor tiny houses in Sittard-Geleen

Persbericht | Sittard-Geleen, 25 april 2019 – Sittard-Geleen gaat de komende tijd proefondervindelijk vaststellen op welke wijze de gemeente om moet gaan met tiny houses. Dat betekent dat pragmatisch omgegaan wordt met aanvragen voor de bouw van een tiny house. Ook zal de gemeente grondeigenaren en potentiéle bouwers met elkaar in contact brengen.

• Eerste rapportage 2019: positief financieel resultaat

Persbericht I Sittard-Geleen, 5 april 2019 – De gemeente Sittard-Geleen schrijft een positief resultaat van 880.000 euro bij in de eerste maanden van 2019. Dat blijkt uit de eerste programmarapportage 2019, die gisteravond aan de gemeenteraad is gepresenteerd.