• Bestuursconvenant plaveit weg voor Participatiebedrijf

Persbericht I Sittard-Geleen, 4 juli 2019 - De gemeenten in de Westelijke Mijnstreek zetten een nieuwe stap in de aanloop naar de oprichting van het Participatiebedrijf door een bestuursconvenant aan te gaan. Daarin spreken Beek, Beekdaelen, Sittard-Geleen en Stein af wat er de komende tijd gaat gebeuren zodat op 1 januari aanstaande het nieuwe integraal Participatiebedrijf opgericht kan worden.

• Wijziging Damoclesbeleid

Persbericht I Sittard-Geleen, 03-07-2019 - Burgemeester Sjraar Cox heeft besloten het Damoclesbeleid van de gemeente Sittard-Geleen te wijzigen.

• Spoorwegovergang Lintjesweg Geleen afgesloten

Op de onbewaakte spoorwegovergang aan de Lintjesweg in Geleen doen zich regelmatig gevaarlijke situaties voor. Daarom wordt deze overweg vanaf 10 juli definitief gesloten.

• Bijzondere vondsten tijdens opgravingen in Geleen

Persbericht | Sittard-Geleen, 26 juli 2019 – Tijdens archeologisch onderzoek in De Haese in Geleen zijn enkele opmerkelijke vondsten gedaan. Het gaat om scherven uit de ijzertijd en resten van een holle weg die waarschijnlijk uit de Romeinse tijd stamt.