Ontvang post van uw gemeente digitaal

Wilt u post van de gemeente Sittard-Geleen digitaal ontvangen? Activeer dan de Berichtenbox van MijnOverheid. Uw persoonlijke brievenbus waarin u post van de overheid digitaal ontvangt.

Wat is de Berichtenbox?

De Berichtenbox is uw persoonlijke brievenbus waarin u post van de gemeente, maar ook van de Belastingdienst, RDW, SVB en UWV digitaal ontvangt. Denk maar aan berichten over uw toeslagen, uw kinderbijslag, betaalspecificaties van uw WW of het verlopen van uw rijbewijs of APK. Ook van de gemeente Sittard-Geleen kunt u vanaf nu digitale post ontvangen. Op dit moment versturen we alleen digitale berichten als uw paspoort of ID-kaart is verlopen. In de toekomst gaan we ook voor andere producten post via de Berichtenbox sturen.

Voordelen Berichtenbox

Met de Berichtenbox heeft u post van de overheid altijd bij de hand. Waar u ook bent! Als u dat wilt, ontvangt u automatisch een e-mail als er post voor u is. De Berichtenbox is overzichtelijk, veilig en altijd beschikbaar. U logt gemakkelijk in met uw DigiD.

Berichtenbox app

Post van de overheid direct lezen op uw mobiel of tablet? Dat kan met de Berichtenbox app van MijnOverheid. Zodra er nieuwe post is, ontvangt u een melding. Inloggen doet u makkelijk en snel met alleen een pincode. U activeert de app eenmalig met uw DigiD. De Berichtenbox app is te downloaden via de officiële stores.

Afbeelding icoon Google Pla\y
Download via Google Play

Icoon App Store
Download via App Store

Meer informatie?

Voor meer informatie over MijnOverheid kijkt u op mijn.overheid.nl.