Eén tegen eenzaamheid. Doe mee!

Rond de Week Eén tegen Eenzaamheid van dinsdag 1 t/m dinsdag 8 oktober zijn weer tal van leuke activiteiten op verschillende locaties. Er is vast ook iets leuks voor u bij!

Bekijk snel het programma op www.wijksteunpuntensittardgeleen.nl. Voor sommige onderdelen moet u zich vooraf aanmelden en vol is vol!

Neem iemand mee

Voor mensen die zich eenzaam voelen is het soms moeilijk om de stap te zetten en zich zelf aan te melden voor een activiteit. Dus bent u zelf niet eenzaam, maar kent u in uw buurt misschien  iemand die eenzaam lijkt? Neem deze persoon dan vooral  mee! Tijdens die activiteiten bent u actief bezig en  ontmoet u veel andere mensen. Één tegen eenzaamheid. Kom erbij! Iedereen is van harte uitgenodigd.

Programma

Er zijn tal van activiteiten op de verschillende locaties. Wat dacht u van een bezoek aan Margraten ivm de viering van ‘Limburg 75 jaar bevrijd’, een Oktoberfest, muziek- en feestfestijn, sport en spel, samen eten of koken, creatief bezig zijn en nog veel meer. Kijk op www.wijksteunpuntensittardgeleen.nl  voor meer informatie en het complete programma. Kom erbij! En neem iemand mee! De organisatie is in handen van Partners in Welzijn (PIW) in samenwerking met de wijksteunpunten en de gemeente Sittard-Geleen.

Speciaal voor jongeren

Hoewel je het niet meteen zou verwachten, kunnen ook jongeren zich eenzaam voelen. Daarom iser wijksteunpunt De Linde (Lindenheuvel) ook een speciale activiteit voor jongeren opgezet. Op woensdag 2 oktober 2019 gaan jongeren samen met ouderen kijken naar de slotaflevering van de documentaire-reeks “We zien ons”. Na afloop wordt hier onder het genot van een drankje verder over doorgepraat en als slot worden er nog Oud Hollande spelen gedaan.

Meer informatie

Wilt u meer weten over het thema eenzaamheid? Kijk dan eens op: www.eentegeneenzaamheid.nl. U kunt ook terecht bij het wijksteunpunt in uw buurt of contact opnemen met Partners in Welzijn, info@piwl.nl of tel. (046) 457 5700.