Myouthic orkestreert muziekonderwijs Sittard-Geleen

Persbericht I Sittard-Geleen, 8 juli 2020 – Stichting Myouthic (spreek uit: miejoezik/music) bemiddelt vanaf 1 september (start schooljaar 2020/2021) het muziekonderwijs in Sittard-Geleen. Myouthic is een muziekmakelaar die vraag naar muziekonderwijs en aanbod ervan op elkaar afstemt.

Hoe werkt het?

Myouthic bemiddelt in muziekonderwijs aan (leden van) muziekverenigingen, particulieren en scholen in Sittard-Geleen. Daarvoor werkt de stichting met zelfstandige muziekdocenten (zzp’ers) die voldoen aan de opleidingseisen voor individueel en/of klassikaal onderwijs en uiteraard een goede staat van dienst hebben. Geïnteresseerden kunnen zich binnenkort aanmelden via hun muziekvereniging of via de website www.myouthic.nl.
Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen kan via https://www.facebook.com/Myouthic.

Korting

Jongeren tussen de 6 en 18 jaar uit Sittard-Geleen krijgen door lesgeldsubsidie korting op het uurtarief van de muziekdocent. Dat geldt voor zowel particulieren als leden van een vereniging. De korting wordt vijf jaar lang gegeven. Vanaf de achttiende verjaardag vervalt het recht op korting.