Hoe ervaart u Burgernet? Help ons mee!

Met behulp van Burgernet kunt u als inwoner samen met ons als gemeente en de politie samenwerken aan de veiligheid in uw buurt. Hoe meer mensen deelnemen, hoe sneller een persoon of voertuig wordt gevonden. Dus ook uw deelname, maar zeker ook uw gebruikerservaring met Burgernet als u al lid bent, zijn voor ons erg belangrijk om de buurt een stukje veiliger te maken.

Afbeelding Burgernet Samen voor een veilige buurtWat is Burgernet?

Als Burgernetdeelnemer ontvangt u een bericht wanneer er iets gebeurt in uw omgeving. Daarin krijgt u het verzoek om naar een persoon of voertuig uit te kijken. Iets gezien? Dan belt u rechtstreeks met de meldkamer. Dat doet u via het gratis Burgernetnummer 0800-0011. Of in de app via "Bel met de politie" knop. Zo maken we samen uw buurt veilig. Burgernet wordt ingezet bij onder andere diefstal of inbraak, doorrijden na een aanrijding, beroving, en vermiste personen. Meerdere Burgernet-acties hebben, dankzij de alertheid van de deelnemers van Burgernet, geleid tot het terugvinden van vermiste medeburgers en het oplossen van misdrijven.

Hoe kunt u uw steentje bijdragen?

Bent u nog geen lid?

Ga naar www.burgernet.nl en doe direct mee! Of download de Burgernet-app en blijf op de hoogte van Burgernetacties bij u in de buurt.

Wel al lid?

Laat ons dan weten hoe u Burgernet ervaart! Wij zijn heel nieuwsgierig naar uw wensen en behoefte. Het onderzoek zal ongeveer vijf minuten in beslag nemen. De enquête is geheel anoniem en er zal betrouwbaar met de gegevens worden omgegaan. U kunt de enquête invullen via de volgende link: https://kwiksurveys.com/s/702mcpVV.

En natuurlijk helpt u ons ook enorm door het promoten van Burgernet binnen uw eigen familie of kennissenkring.

Bij voorbaat dank voor uw bijdrage aan een veilige buurt!