Kom erbij!

Van 1 t/m 8 oktober is de jaarlijkse Week tegen Eenzaamheid. Dit jaar zijn er vanwege corona helaas wat minder activiteiten tijdens deze actieweek dan normaal. Gezien de beperkte plekken, waren deze ook snel vol. Maar het gaat er natuurlijk om dat u altijd mee kunt doen en mensen kunt ontmoeten! Daarvoor zijn in Sittard-Geleen tal van mogelijkheden!

Het hele jaar door iets te doen in de Wijksteunpunten

De Wijksteunpunten organiseren altijd diverse activiteiten. Ook coronaproof.
Kijk op https://www.wijksteunpuntensittardgeleen.nl/programma-aanbod. U kunt een locatie bij u in de buurt selecteren en dan leest u precies wat er te doen is. En hoe u zich kunt aanmelden.

Vrijwilligerswerk?

Misschien vindt u het leuk en gezellig om vrijwilligerswerk te doen? Als maatje van iemand die hulp nodig heeft. Of van iemand die Nederlands wilt leren of een vereniging helpen met uw kennis en ervaring of gewoon even de handen uit de mouwen. De website van de Vrijwilligerscentrale Westelijke Mijnsteek is een soort marktplaats waar vraag en aanbod bij elkaar komt. U kunt hier ook terecht als u juist een vrijwilliger zoekt om u te helpen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het thema eenzaamheid? Kijk dan eens op: https://www.eentegeneenzaamheid.nl.
U kunt ook terecht bij het wijksteunpunt in uw buurt of contact opnemen met Partners in Welzijn via info@piwl.nl of tel. (046) 457 5700.