Ronde Raadszaal 27 augustus 2020

Donderdag 27 augustus vindt om 19:00 uur de rondevergadering plaats in de Raadszaal in het gemeentehuis in Geleen.

volg de rondevergadering live

(beschikbaar op 27 augustus vanaf 19.00 uur)

Maatregelen ivm corona

In de raadszaal zijn maximaal 37 personen toegestaan i.v.m. de inachtneming van de 1,5 meter afstand. Om echter te voorkomen dat bij de behandeling van bepaalde agendapunten het aantal personen in de zaal overschreden wordt u verzocht zich vooraf aan te melden via raadsgriffie@sittard-geleen.nl uiterlijk op de dag voorafgaande aan de vergadering 12:00 uur.

Agenda

Ronde 27 augustus Ronde Raadszaal (voorzitter B. Hoedemakers, griffier A. Lamers)

1. Jaarverslag commissie bezwaarschriften gemeente Sittard-Geleen 2019
  2. Bestemmingsplan parkwoningen Wehrerweg

Alle agendapunten en stukken treft u aan in Ibabs op de gemeentelijke website.

Live volgen

De vergadering in de Raadszaal kunt u zoals gebruikelijk in beeld en geluid live volgen via https://sittardgeleen.raadsinformatie.nl/

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u die via email stellen aan raadsgriffie@sittard-geleen.nl.