• Inloopbijeenkomst openbare ruimte Den Tempel Sittard

De gemeente gaat de openbare ruimte rondom winkelcentrum Den Tempel opknappen en veiliger maken. Het ontwerp van de voorgestelde herinrichting willen we graag met u delen en nader toelichten. Hiervoor organiseren we op 26 februari een inloopbijeenkomst in Oos Zittesj Hoes, Odasingel 659 in Sittard.

• Noodmaatregelen Holtum

Op dinsdag 22 januari 2019 is bij een woning aan de Velgraafweg in Holtum een explosief aangetroffen. Destijds heeft de burgemeester gezamenlijk met de politie en het Openbaar Ministerie maatregelen genomen om de veiligheid in de omgeving te waarborgen. Deze maatregelen zijn getroffen voor de periode van een maand en lopen derhalve op vrijdag 22 februari af.

• Digitale informatie werkzaamheden spoor

ProRail informeert omwonenden bij (nachtelijke) werkzaamheden aan spoor, wissels en stations. Dit deden ze met een huis-aan-huis bewonersbrief. Vanaf 19 februari stapt ProRail over op digitale communicatie.

• Burgemeester sluit Diego’s Tuincentrum te Geleen

Persbericht | Sittard-Geleen, 5 februari 2019 - Burgemeester Sjraar Cox sluit vandaag Diego’s Tuincentrum aan de Rijksweg Noord te Geleen voor een periode van 6 maanden op basis van de Opiumwet.

• 16 en 17 maart vrijwilligersweekend met leuke activiteiten

Doet u in de gemeente Sittard-Geleen vrijwilligerswerk bij een sportclub, muziekvereniging, wijkplatform, zorg of zet u zich op andere manier als vrijwilliger in voor onze gemeente? Meld u dan aan voor het vrijwilligersweekend op 16 en 17 maart 2019.