Februari 2020

• Sittardse kinderoptocht wegens gevaar harde wind afgelast

15 februari 2020

De kinderoptocht die zondag 16 februari 2020, traditioneel de week voor de carnaval, door de Sittardse binnenstad zou trekken gaat niet door. De organiserende stichting Optoch Kommitee Zitterd heeft dit zaterdagmiddag besloten in nauwe samenspraak met burgemeester Sjraar Cox van de gemeente Sittard-Geleen en op advies van het team openbare orde en veiligheid.

• Start aanmelden Vrijwilligersweekend 2020

12 februari 2020

Doet u vrijwilligerswerk bij een sportclub, muziekvereniging, scouting of zet u zich op een andere manier als vrijwilliger in voor de maatschappij? Dan verdient u wel een gratis activiteit tijdens het jaarlijkse Vrijwilligersweekend op 14 en 15 maart. U kunt zich vanaf nu tot uiterlijk 28 februari aanmelden. Denk eraan, vol is vol!

• Sittard-Geleen start ontwikkeling gebied Kennedysingel

Persbericht I Sittard-Geleen, 12 februari 2020 – De gemeente Sittard-Geleen gaat het gebied tussen de President Kennedysingel en de Swentiboldstraat herontwikkelen. De eerste concrete actie is de bouw van een nieuwe brandweerkazerne door de Veiligheidsregio Zuid-Limburg op de hoek van de Broeksittarderweg en de Swentiboldstraat. Woningcorporatie ZOwonen onderzoekt of ze mee kan doen aan de gebiedsontwikkeling.