Oproep Valentijn Glanerbrook

Zondag 14 februari is het weer zover: Valentijnsdag. Een dag die helemaal in het teken staat van romantiek en liefde. Ontmoette u uw (toch niet zo) ware liefde in het Burgemeester Damenpark in Geleen? Dan zijn wij op zoek naar uw verhaal!

Het Burgemeester Damenpark in Geleen. Wie is er niet geweest? Op zondagmiddag lekker schaatsen bij Glanerbrook. Of een verkoelende duik nemen op een lome zomerdag. Samen genieten van goede muziek met Mama’s Pride of (alweer wat langer geleden) Pinkpop. Grote kans dat de vonk er ooit oversloeg. Of juist he-le-maal niet.

Ontmoette u uw ware liefde in Glanerbrook of het Burgemeester Damenpark? Of had u er de slechtste date ooit? Laat het ons weten en stuur uw verhaal naar glanerbrook@sittard-geleen.nl. We verzamelen alle verhalen in een publicatie voor de vernieuwbouw van Sportpark Glanerbrook. Wilt u niet dat uw naam erbij komt? Laat dat dan even weten! Onder de inzendingen verloten we een pakketje van lokale lekkernijen.