Januari 2020

• Opstartproblemen bij inzameling afval

13 januari 2020

RWM heeft last van opstartproblemen bij de inzameling van afval. De routes zijn per 1 januari gewijzigd, en dat brengt helaas kinderziektes met zich mee. Misschien is het afval in uw straat niet opgehaald.

• Sittard-Geleen verheugd met bevestiging Mama’s Pride 2020

09 januari 2020

Persbericht | Sittard-Geleen, 9 januari 2020 – Popfestival Mama’s Pride zal in 2020 doorgang vinden. Dat hebben Stichting Mama’s Pride en de gemeente Sittard-Geleen geconcludeerd naar aanleiding van een constructief gesprek.

• Werkzaamheden Geleen tijdelijk stilgelegd

09 januari 2020

Op verschillende plekken in Geleen wordt op dit moment gewerkt aan de openbare ruimte. Een aantal werkzaamheden zijn door omstandigheden tijdelijk stilgelegd.

• Nominaties derde editie Brilliant Business Awards van start

08 januari 2020

Persbericht | Westelijke Mijnstreek, 8 januari 2020 - De Brilliant Business Awards zijn een initiatief van de gemeenten Sittard-Geleen, Beek en Stein om het bloeiende bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek te eren en te waarderen.

• Gemeentelijke onderscheiding voor Noëmie van der Ven-Wezenberg uit Munstergeleen

04 januari 2020

Persbericht I Sittard-Geleen, 4 januari 2020 – Burgemeester Sjraar Cox heeft op 4 januari een Speld van Verdienste uitgereikt aan Noëmie van der Ven-Wezenberg. De Speld van Verdienste is een gemeentelijke onderscheiding, die wordt uitgereikt als blijk van waardering voor de langdurige vrijwilligersinzet van mevrouw Van der Ven-Wezenberg.

• Nieuwe Wet verplichte Geestelijke Gezondheidszorg (Wvvgz)

13 januari 2020

Het kan zijn dat mensen zichzelf of anderen iets dreigen aan te doen door een psychiatrische aandoening. Soms is dan verplichte geestelijke gezondheidszorg nodig. Op 1 januari 2020 gaat de nieuwe Wet verplichte GGZ (Wvggz) in.