Gemeentelijke onderscheiding voor Noëmie van der Ven-Wezenberg uit Munstergeleen

Persbericht I Sittard-Geleen, 4 januari 2020 – Burgemeester Sjraar Cox heeft op 4 januari een Speld van Verdienste uitgereikt aan Noëmie van der Ven-Wezenberg. De Speld van Verdienste is een gemeentelijke onderscheiding, die wordt uitgereikt als blijk van waardering voor de langdurige vrijwilligersinzet van mevrouw Van der Ven-Wezenberg.

Mevrouw Van der Ven-Wezenberg is al vele jaren vrijwilliger voor de Zonnebloem Afdeling Munstergeleen. De Zonnebloem zet zich in voor volwassenen met een lichamelijke beperking. Zij kunnen dankzij de hulp van deze vrijwilligers weer activiteiten ondernemen; van gezellig een kopje koffie drinken tot uitwaaien op het strand. Daarnaast is mevrouw Van der Ven-Wezenberg mede-organisator van de verschillende activiteiten die de Zonnebloem Munstergeleen organiseert en bezoekt zij de mensen thuis.