Loods Geleen gesloten na vondst grote hoeveelheid drugs

Persbericht | Sittard-Geleen, 11 juni 2018 - Op last van burgemeester Sjraar Cox is vanochtend de loods aan de Transportlaan in Geleen gesloten. In de loods was eerder onder meer 3660 kilo hasj aangetroffen. De sluiting is volgens de burgemeester een duidelijk signaal dat de handel in verdovende middelen onder geen enkele voorwaarde wordt getolereerd.

Een belanghebbende heeft eind vorige week nog geprobeerd deze sluiting te voorkomen door bij de rechtbank een voorlopige voorziening aan te vragen.

De burgemeester heeft echter besloten de behandeling van dit verzoek door de rechtbank niet af te wachten en de sluiting vandaag door te zetten. De rechtbank heeft vanochtend laten weten akkoord te zijn met dit standpunt van de burgemeester.

De loods is gesloten voor de duur van 6 maanden.