Wmo Adviescentrum weer geopend

Vanaf maandag 15 juni is het Wmo adviescentrum weer geopend. U vindt het Wmo adviescentrum in Zuyderland Medisch Centrum Sittard-Geleen (Dr. H. van der Hoffplein 1, Geleen). Het adviescentrum werkt enkel op afspraak tussen 9.00 uur en 16.30 uur. Ook gelden er andere beperkingen in verband met de coronamaatregelen.

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar 046-4778841. Tijdens dit gesprek kijken we eerst of we uw vraag telefonisch kunnen beantwoorden. Mocht dit niet mogelijk zijn dan plannen we alsnog een afspraak in.

Voor het aanvragen van de GPK is een gesprek in het adviescentrum altijd noodzakelijk omdat u de legeskosten van de kaart bij het indienen van de aanvraag direct moet betalen. Nadat u bericht hebt gekregen dat uw GPK toegekend is, maakt u een afspraak voor het ophalen van de kaart.

In verband met de coronamaatregelen vragen we u om met het volgende rekening te houden. Wij vragen u met maximaal 2 personen te komen. Het is niet mogelijk om met meer personen deel te nemen aan het gesprek of te wachten in het adviescentrum.

Wij hanteren de landelijke richtlijnen. Dit betekent dat u niet mag komen als er sprake is van neusverkoudheid, loopneus, lichte hoest, niezen, keelpijn en verhoging of koorts. In en buiten het adviescentrum wordt de norm van 1,5 meter gehanteerd.

Bij de ingang van het ziekenbuis zullen controlevragen gesteld worden over uw gezondheid.