Cliëntervaringsonderzoek jeugdhulp

De gemeente is sinds 1 januari 2015 verantwoordelijk voor hulp aan kinderen tot 18 jaar. We zijn benieuwd naar de ervaringen van ouders en jongeren met de jeugdhulp die we bieden.

Hoe zijn we met uw hulpvraag omgegaan? Hoe beoordeelt u de kwaliteit van de ondersteuning of voorziening die u of uw kind krijgt? Welk effect heeft de ondersteuning op het leven van u of uw kind? Heeft u misschien ideeën over hoe we de jeugdhulp in Sittard-Geleen kunnen verbeteren? Laat het ons weten via het Cliëntervaringsonderzoek jeugdhulp.

Uitnodiging

Vanaf 29 maart ontvangen alle jongeren die in 2020 gebruikmaakten van jeugdhulp, of hun ouders, een uitnodiging voor deelname aan het onderzoek. Deelname is geheel vrijwillig, meedoen kan vanaf 12 jaar. Alle informatie wordt anoniem verwerkt en kan niet worden herleid naar individuele personen. Om een goed en representatief beeld te krijgen, is het van belang dat zoveel mogelijk mensen de vragen invullen. Dus krijgt u of uw kind een uitnodiging voor het onderzoek in de bus, doe dan vooral mee, iedere mening telt en is belangrijk. Meedoen kan tot en met 26 april.