Lancering Toekomstvisie 2030 Sittard-Geleen: mis het niet!

Op 30 maart om 16.00 uur lanceren we de Toekomstvisie 2030 Sittard-Geleen. Iedereen die wil, kan erbij zijn. Want de Toekomstvisie is van ons allemaal. Veel inwoners, ondernemers en bestuurders werkten eraan mee.

Benieuwd hoe dat ging en waar we in 2030 willen zijn? Volg de lancering dan live, via: www.sittard-geleen.nl/toekomstvisielive.

Tien jaar vooruit, met de toekomstambassadeurs

Wat kunt u verwachten? Een kijkje in de toekomst van onze gemeente, virtueel en door de ogen van enkele enthousiaste toekomstambassadeurs. Presentator Sander Kleikers gaat met ze in gesprek. Welke kansen zien zij voor de toekomst? Hoe hielpen ze de Toekomstvisie vormgeven? Waarom is deze zo belangrijk voor ons als centrumstad en partner bij wezenlijke ontwikkelingen? En hoe maken we die mooie visie samen waar?

Zó zou het kunnen zijn…

Kunt u zich bij dat laatste nog niets voorstellen? Wandel dan eens langs de ‘toekomstvensters’. Eind maart komen ze op 15 plekken in de gemeente te staan. Gebruik uw fantasie als u er doorheen kijkt. Hoe zou u deze plek in de toekomst graag zien? En wat zou hier kunnen gebeuren als de Toekomstvisie werkelijkheid wordt? Scan de QR-code bij het venster of ga naar de site www.sittard-geleen.nl/toekomstvisie2030 en ontdek het! Zo ziet u ook waar de andere vensters zijn.