Win met Hammer Limburg

Hammer Limburg, van 1 tot en met 3 juni in Sittard-Geleen en Vaals, is hét wielerfestival waar alleen de beste wielerteams van de wereld aan meedoen. Een evenement voor jong en oud, waar je de kans krijgt om tal van bekende wielrenners van dichtbij te zien. En waar jong en oud ook zelf in de prijzen kunnenvallen. Voor verschillende leeftijdscategorieën organiseert de gemeente namelijk leuke winacties!

Knutsel een fiets

Ben je tussen de 4 en 12 jaar oud? Laat je creativiteit de vrije loop en knutsel, teken, kleur of klei een fiets en lever je kunstwerk op zaterdag 2 juni in bij de speciale jongerenstand op het terrein van Hammer Limburg. Alle deelnemers krijgen een leuk cadeautje. De winnaar krijgt de mooiste prijs! Die mag namelijk op de foto met de winnaar van de Hammer Sprint die op zaterdag wordt verreden. De winnaar is omstreeks 19.00 uur bekend, de foto wordt zo snel mogelijk na de daghuldiging gemaakt.

Post je sportfoto

Ben je tussen de 10 en 18 jaar oud? Deel dan je mooiste, gekste, sportiefste sportfoto  via Instagram of Facebook met hashtag #hammerlimburg De foto’s worden vertoond bij de speciale jongerenstand op het wedstrijdterrein. Ook de winnaar van de mooiste/opvallendste foto mag op de foto met de winnaar van de Hammer Sprint.De winnaar is omstreeks 19.00 uur bekend, de foto wordt zo snel mogelijk na de daghuldiging gemaakt.

Win 3 x 2 deelnemersbewijzen voor de Hammer Challenge

Wil je zelf ervaren hoe het is om de Hammer Climb, Sprint of Chase te rijden? We geven 3x2 deelnemersbewijzen weg voor één van de drie dagen: voor jou én je wielermaat! Meedoen is simpel. Deel vóór vrijdag 11 mei via je eigen social media een foto van je (wieler)fiets in combinatie met een hamer op een herkenbare plek in Sittard-Geleen. Voorzie deze van #hammerlimburg en #sittardgeleen. Uit de inzendingen worden drie winnaars geselecteerd, die in week 20 bericht krijgen.

Kijk voor meer info over Hammer Limburg en de Hammer Challenge op de website hammerseries.com. 

Uitgelicht