Burgemeester Sjraar Cox benoemt Guido Stevens uit Guttecoven tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Persbericht I Sittard-Geleen, 18 mei 2019 - Burgemeester Sjraar Cox reikte op 18 mei een Koninklijke Onderscheiding uit aan Guido Stevens uit Guttecoven. Hij is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

De heer Stevens zet zich al geruime tijd in als vrijwilliger binnen het verenigingsleven in Guttecoven. Hij is actief betrokken als EHBO-er en vrijwilliger bij de voetbalvereniging. Hij is al jaren actief bij de carnavalsvereniging in het dorp. Hij maakt deel uit van de redactie van het dorpsblad en heeft bij het KVW LEG (Kindervakantiewerk Limbricht, Einighausen, Guttecoven) in de afgelopen jaren diverse vrijwilligersfuncties vervuld.

Daarnaast is de heer Stevens al vele jaren betrokken bij Korfbalvereniging Gazelle. Op dit moment is hij jeugdcoördinator. Binnen deze vereniging heeft hij in de afgelopen periode meerdere functies vervuld zoals o.a. trainer en coach, verzorger tijdens wedstrijden en coördinator jeugdkamp.

De uitreiking van de Koninklijke onderscheiding vond plaats op zaterdag 18 mei rond 19.30 uur tijdens de viering van het 50-jarig bestaan van de korfbalvereniging Gazelle.