Speld van Verdienste voor Hub Buskens uit Sittard

Sittard-Geleen, 26 mei 2019 - Burgemeester Sjraar Cox heeft tijdens de open dag van de Ophovenerhof in Sittard, de Speld van Verdienste uitgereikt aan de heer Buskens. De Speld van Verdienste is een gemeentelijke onderscheiding die wordt uitgereikt als blijk van waardering voor de langdurige vrijwilligersinzet van de heer Buskens.

De heer Buskens zet zich al meer dan 20 jaar vrijwillig in als chauffeur voor de cliënten van de Ophovenerhof. Stichting Ophovenerhof is een kleine, onafhankelijke organisatie die dagbesteding en woonbegeleiding organiseert voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Gemiddeld 4 uur per dag en maar liefst 4 keer per week is de heer Buskens onafgebroken chauffeur, waarbij zijn plichtsgetrouwheid en betrouwbaarheid in het oog springen.