Digitale inloopavond Windpark Holtum-Noord

De gemeenteraad heeft maandag 11 mei 2020 een ontwerp verklaring van geen bedenkingen afgegeven voor Windpark Holtum-Noord. Dit betekent dat het project een volgende fase ingaat.

Ontwerpvergunning ter inzage en reageren

Van 20 mei t/m 1 juli kunt u bij de balie Vergunningen van de Stadswinkel (Markt 1 te Geleen) de omgevingsvergunning inzien. De stadswinkel is uitsluitend op afspraak geopend van maandag t/m vrijdag van 08.00-18.00 uur en donderdagavond van 18.00-20.00 uur. U kunt de vergunning ook digitaal inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Tijdens de inzagetermijn kunt u een eventuele zienswijze schriftelijk kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 18, 6130 AA Sittard-Geleen.

Digitale inloopavond

In verband met deze volgende stap in het project, organiseren de gemeente en ENGIE een digitale inloopavond waar u vragen kunt stellen over de stukken die ter inzage liggen. Graag hadden we hiervoor een bijeenkomst op een locatie bij u in de buurt georganiseerd, maar dat is door de coronacrisis helaas niet mogelijk. Daarom maken we gebruik van het internet om met elkaar te praten. Iedereen die een computer, tablet of smartphone heeft met een internetverbinding kan deelnemen aan deze digitale inloopavond. Deze vindt plaats op dinsdag 9 juni, om 19.00 uur of om 20.30 uur. Voor bedrijven is er een bijeenkomst op 10 juni om 19.00 uur. De bijeenkomst wordt georganiseerd via Microsoft Teams.

Wij vragen u vriendelijk om vooraf aan te melden voor deze bijeenkomst. Dit kan tot en met 7 juni. Na aanmelding ontvangt u per mail een link om aan de bijeenkomst deel te nemen. Uw vragen kunt u vooraf per mail toesturen: windparkholtumnoord@sittard-geleen.nl. Kijk ook eens bij de veel gestelde vragen op de website van Windpark Holtum-Noord, mogelijk wordt uw vraag daar al beantwoord.

Klik hier voor meer informatie en om aan te melden voor deze bijeenkomst.