Laatste nieuws RSS icoon

 • Agenda commissie ARK 28 januari 2020

  pdf, 37kB

  Hier vindt u de agenda van de bijeenkomst van de Adviescommissie Ruimtelijke Kwaliteit (voorheen Welstandscommissie).

 • Mariahof en Ophovenerhof verkocht

  Persbericht I Sittard-Geleen, 23 januari 2020 – De rijksmonumentale Mariahof in de Sittardse wijk Overhoven wordt verkocht en gaat na een grootscheepse verbouwing dienst doen als zorgcomplex. Koper is de Maastrichtse ontwikkelaar Jupieter, die overigens ook het schoolgebouw aan de Geenstraat in Geleen heeft verworven. De Ophovenerhof in de Sittardse wijk Ophoven, ook een rijksmonument, is verkocht aan de zittende huurder.

 • Onthulling Holocaustmonument Levenslicht bij Toon Hermans Huis

  23 januari 2020

  Persbericht | Sittard-Geleen, 22 januari – Op maandag 27 januari 2020 is het 75 jaar geleden dat concentratie- en vernietigingskamp Auschwitz werd bevrijd. Over de hele wereld wordt daarbij stilgestaan.

 • Sittard-Geleen genomineerd voor de FUTUR Proof Award

  20 januari 2020

  De gemeente Sittard-Geleen is genomineerd voor de FUTUR Proof Award. De prijs gaat naar een overheidsorganisatie die toekomstgericht is en werk maakt van verjonging. De FUTUR Proof Award wordt ieder jaar uitgereikt door FUTUR, het landelijk netwerk van en voor jonge ambtenaren die bij de overheid werken.

 • Opstartproblemen bij inzameling afval

  13 januari 2020

  RWM heeft last van opstartproblemen bij de inzameling van afval. De routes zijn per 1 januari gewijzigd, en dat brengt helaas kinderziektes met zich mee. Misschien is het afval in uw straat niet opgehaald.