• Vacature leden voor de commissie bezwaarschriften

Voor de behandeling van bezwaarschriften heeft de gemeente Sittard-Geleen een externe commissie ingesteld. Wij zoeken per 1 oktober vier leden (m/v).

• Raadsavond 21 juni

De eerstvolgende raadsavond van de Gemeente Sittard-Geleen vindt plaats op donderdag 21 juni.

• Burgemeester reikt Erepenning uit aan Ruud Guyt

Persbericht | Sittard-Geleen, 14 juni 2018- Burgemeester Sjraar Cox reikte op vrijdag 15 juni een gemeentelijke onderscheiding uit aan Ruud Guyt.

• CycloMedia maakt foto’s in onze gemeente

Met speciaal uitgeruste voertuigen maakt CycloMedia 360 graden panoramafoto’s vanaf de openbare weg. Deze foto’s worden door uw gemeente gebruikt voor bijvoorbeeld inspectie en beheer van de openbare ruimte, visuele ondersteuning bij de implementatie van wetgeving, handhaving van openbare orde & veiligheid en ontwikkeling van ruimtelijke plannen.

• Loods Geleen gesloten na vondst grote hoeveelheid drugs

Persbericht | Sittard-Geleen, 11 juni 2018 - Op last van burgemeester Sjraar Cox is vanochtend de loods aan de Transportlaan in Geleen gesloten. In de loods was eerder onder meer 3660 kilo hasj aangetroffen. De sluiting is volgens de burgemeester een duidelijk signaal dat de handel in verdovende middelen onder geen enkele voorwaarde wordt getolereerd.