• Agenda commissie Ark 10 april 2018 pdf, 16kB

Hier vindt u de agenda van de bijeenkomst van de Adviescommissie Ruimtelijke Kwaliteit (voorheen Welstandscommissie).

• Kaartverkoop Oktoberfeest 2018 gestart

Persbericht | Sittard-Geleen, 20 april 2018 – In één van de meest historische gebouwen aan de markt van Sittard is in het bijzijn van sponsoren, verenigingen en partners van het Oktoberfeest Sittard 2018 het nieuwe programma gepresenteerd. Ook de kaartverkoop is gestart. Vanaf nu kunnen ‘vroege vogels’ hun passe-partouts bestellen.

• “XXLimburg maakt Nederland groter”

Op de dag van de beëdiging van kabinet Rutte III, heeft de Provincie Limburg een open uitnodiging gestuurd met als titel “XXLimburg maakt Nederland groter”.

• Gemeenten Westelijke Mijnstreek verlengen extra inzet geestelijke gezondheidszorg voor jeugdigen

Persbericht I Sittard-Geleen, 16 april 2018 – De gemeenten Sittard-Geleen, Stein, Beek en Schinnen verlengen voor de rest van 2018 de extra inzet op lichte geestelijke gezondheidszorg (GGZ) voor jeugdigen.

• Burgerinitiatief 'Burgerhart' op eigen benen

Persbericht I Sittard-Geleen, 13 april 2018 – Burgerhart, de vrijwilligersorganisatie rondom Automatische Externe Defibrillators (AED) in Sittard-Geleen, gaat door als zelfstandige stichting. De Rode Kruis-afdelingen en de EHBO-verenigingen van Sittard-Geleen worden de drijvende krachten achter de stichting. “Burgerhart wordt nu in handen gegeven van betrokken mensen in de dorpen, wijken en buurten van onze gemeente”, aldus wethouder Leon Geilen (Welzijn).