• Inschrijven voor het Vrijwilligersweekend 2018 gestart!

Bent u vrijwilliger in onze gemeente? Meld u dan snel aan voor een leuke activiteit. Dat kan t/m 23 februari. Let op, vol is vol!

• BsGW verstuurt belastingaanslagen 2018

Belastingsamenwerking BsGW gaat de gemeentelijke belastingen en waterschapsbelastingen 2018 zoveel mogelijk digitaal versturen. In totaal ruim 206.000 burgers en bedrijven die bij MijnOverheid zijn aangemeld ontvangen woensdag 21 februari hun aanslag dan ook via de digitale weg.

• Informatiebijeenkomst Kleesj en Wieer

Woensdag 21 februari is er een informatiebijeenkomst over de plannen voor ’t Kleesj en de Wieër in Sittard. Tijdens deze bijeenkomst presenteren de architecten het ontwerp.

• Tentoonstelling Who Cares in Geleen-Zuid

Van 16 februari tot en met 3 maart is de reizende tentoonstelling van de prijsvraag WHO CARES te zien in Winkelcentrum Zuidhof (nummer 26/27) in Geleen.

• Bijeenkomst ‘Grenzeloos Ondernemen’

Wilt u de mogelijkheden verkennen om over de grenzen heen in de Euregio te ondernemen? Kom dan op 5 maart naar de netwerkbijeenkomst Grenzeloos Ondernemen bij Rabobank Westelijke Mijnstreek (Bergerweg 49) in Sittard.