Laatste nieuws RSS icoon

 • Informatiepunt Samen Sterk

  06 april 2020

  De coronacrisis heeft een grote impact op ons dagelijkse leven. Toch zijn er ook lichtpuntjes in deze onzekere tijden. We zien op verschillende plekken in de gemeente initiatieven ontstaan van inwoners die elkaar onderling helpen en steunen, elkaar een hart onder riem steken. Bijvoorbeeld door boodschappen te doen, maaltijden te bezorgen, door te ondersteunen als mantelzorger of een luisterend oor te bieden aan mensen die eenzaam of angstig zijn. Dat verdient een groot compliment, de crisis brengt gelukkig ook nog wat moois.

 • Agenda commissie Ark 7 april 2020

  06 april 2020, pdf, 355kB

  Hier vindt u de agenda van de Adviescommissie Ruimtelijke Kwaliteit (voorheen Welstandscommissie). Vanwege de coronacrisis wordt er voorlopig digitaal vergadert. Dit gebeurt momenteel via Skype, vergaderen via Microsoft Teams is in voorbereiding.

 • Stel uw ziekenhuisbezoek niet uit!

  03 april 2020

  Door de uitbraak van het coronavirus blijven onder meer zwangeren en hartpatiënten massaal weg uit het ziekenhuis. Zo meldde de Hartstichting woensdag al dat het aantal patiënten met acute hartklachten dat naar de eerste hulp komt met 50 procent is gedaald.

 • Corona in begrijpelijke taal

  06 april 2020

  Voor mensen die niet goed kunnen lezen en schrijven, is alle informatie over het coronavirus veel en moeilijk. Dat geldt bijvoorbeeld ook voor mensen die de Nederlandse taal niet goed begrijpen, voor mensen met een licht verstandelijke beperking of mensen die moeite hebben met het gebruik van een computer of smartphone.

 • Noodverordening COVID-19 Veiligheidsregio Zuid-Limburg

  03 april 2020

  Noodverordening van de voorzitter van de veiligheidsregio Zuid-Limburg houdende voorschriften ter voorkoming van verdere verspreiding van het coronavirus/COVID-19 (Noodverordening COVID-19 veiligheidsregio Zuid-Limburg 1 april 2020)