Laatste nieuws RSS icoon

• Coronavirus - veelgestelde vragen

02 juli 2020

Antwoorden op de veelgestelde vragen rondom het coronavirus.

• Groen licht voor unilocatie Grevenbicht-Obbicht

13 juli 2020

De gemeenteraad van Sittard-Geleen heeft woensdag 8 juli met een ruime meerderheid ingestemd met de realisatie van de centrale onderwijs- en sportvoorziening in het middengebied tussen Grevenbicht en Obbicht. Nu dit principebesluit is genomen, wordt de bestemmingsplanprocedure voortgezet en wordt gewerkt aan de verdere detaillering van de plannen. Het ontwerpbestemmingsplan wordt na de zomer ter inzage gelegd.

• Jantien Kuperus nieuwe directeur Participatiebedrijf

13 juli 2020

Persbericht | Sittard-Geleen, 13 juli 2020 – Jantien Kuperus wordt de directeur van het Participatiebedrijf Westelijke Mijnstreek. Ze start met haar werkzaamheden op 1 oktober aanstaande en gaat dan leiding geven aan ruim duizend medewerkers.

• Agenda commissie Ark 14 juli 2020

pdf, 35kB

Hier vindt u de agenda van de Adviescommissie Ruimtelijke Kwaliteit (voorheen Welstandscommissie). Vanwege de coronacrisis wordt er voorlopig digitaal vergaderd. Dit gebeurt momenteel via Skype, vergaderen via Microsoft Teams is in voorbereiding.

• Bestemmingsplan Noordelijke Schootsvelden

De gemeente maakt een nieuw bestemmingsplan voor de Noordelijke Schootsvelden in Sittard. Dit is het gebied tussen de Haspelsestraat, Odasingel, Paardestraat en de Dominicanenwal. Een voorontwerp van het bestemmingsplan is klaar.