Laatste nieuws RSS icoon

• Ouder worden in Sittard-Geleen

01 oktober 2020

We willen graag dat iedereen prettig en veilig woont in onze gemeente, ook de ouderen! Daarom heeft de gemeente de Seniorenwijzer ontwikkeld: een overzichtelijk boekje met praktisch onderwerpen die vaker voorkomen naarmate u ouder wordt. Zo vindt u snel en makkelijk de juiste informatie op het moment dat het nodig is. Uiteraard kunt u ook nog altijd terecht op www.sittard-geleen.nl.

• Succesvolle actiedag "Hensplantages de woonwijk uit"

01 oktober 2020

Persbericht | Sittard-Geleen, 1 oktober 2020 – Tijdens een actiedag van het project ‘Hensplantages de woonwijk uit’ zijn meerdere brandonveilige situaties aangetroffen, waaronder drie hennepplantages met 510 planten.

• Burgemeester Hans Verheijen reikt gemeentelijke onderscheiding uit aan de heer Marcel Hundscheidt uit Sittard

Persbericht I Sittard-Geleen, 30 september 2020 – Burgemeester Hans Verheijen reikte op woensdag 30 september een Speld van Verdienste uit aan Marcel Hundscheidt, voorzitter van de tafeltennisvereniging Sittard (TTV Sittard). De heer Hundscheidt ontving deze gemeentelijke onderscheiding als blijk van waardering voor zijn jarenlange vrijwilligersinzet en grote betrokkenheid bij de vereniging.

• Kom erbij!

Van 1 t/m 8 oktober is de jaarlijkse Week tegen Eenzaamheid. Dit jaar zijn er vanwege corona helaas wat minder activiteiten tijdens deze actieweek dan normaal. Gezien de beperkte plekken, waren deze ook snel vol. Maar het gaat er natuurlijk om dat u altijd mee kunt doen en mensen kunt ontmoeten! Daarvoor zijn in Sittard-Geleen tal van mogelijkheden!

• Ronde raadszaal 1 oktober 2020

Donderdag 1 oktober vindt om 19:00 uur de rondevergadering plaats in de raadszaal in het gemeentehuis in Geleen.