Laatste nieuws RSS icoon

• Agenda commissie ARK 22 oktober 2019

18 oktober 2019, pdf, 24kB

Hier vindt u de agenda van de bijeenkomst van de Adviescommissie Ruimtelijke Kwaliteit (voorheen Welstandscommissie).

• Bladkorven

Er zijn op diverse locaties in onze gemeente weer bladkorven geplaatst. De korven staan op de locaties waar ze het meest nodig zijn.

• Een jeugdsportkampioen in je midden? Laat het ons weten!

Traditiegetrouw zetten we tussen Kerst en nieuwjaar alle jeugdige sportkampioenen uit onze gemeente in het zonnetje tijdens de Dag der Jeugdkampioenen. Dat is ieder jaar een feest, alleen al vanwege het grote aantal jongeren dat we tijdens deze feestelijke bijeenkomst mogen huldigen.

• Maak het inbrekers niet gemakkelijk!

Gaat u het Oktoberfeest komende dagen bezoeken? U wilt voorkomen dat iemand inbreekt en waardevolle spullen uit uw huis steelt. Bel altijd 112 bij een verdachte situatie. Hier vindt u 10 tips om woninginbraak te voorkomen tijdens de dagen dat u van huis bent.

• Krachten gebundeld in één Participatiebedrijf Westelijke Mijnstreek

Eén Participatiebedrijf Westelijke Mijnstreek dat op efficiënte en klantgerichte wijze de Participatiewet en Wet sociale werkvoorziening uitvoert voor de gemeenten Beek, Sittard-Geleen en Stein. Dat is het doel. Het college van gemeente Sittard-Geleen en gemeente Beek hebben op 8 oktober ingestemd met het meerjarenondernemingsplan en de bijhorende begroting voor het Participatiebedrijf Westelijk Mijnstreek.