• De gemeenten Sittard-Geleen, Stein en Beek kondigen noodverordening af

26 november 2021

De burgemeesters van de gemeenten Sittard-Geleen, Stein en Beek kondigen een noodverordening af. De noodverordening geldt van vrijdag 26 november 2021 12.00 uur tot maandag 29 november 2021 8.00 uur.

• Alleen samen krijgen we corona eronder: neem naast het coronatoegangsbewijs ook een Identiteitsbewijs mee

Alleen samen krijgen we corona onder controle. Daarom heeft het Rijk regels opgesteld over toegang tot publieke gelegenheden zoals winkels, horecazaken en theaters. Deze regels zijn er om het virus onder controle te krijgen. De besmettingen zijn te hoog. Te veel mensen worden ziek en dat zorgt voor een te zware druk op de gezondheidszorg.

• Bladkorven en bladvegen

26 november 2021

Het opruimen van de bladeren is gestart. Gelukkig laten niet alle bomen op hetzelfde moment hun bladeren vallen. Dat is afhankelijk van de boomsoort en het weer. Ook dit jaar kunt u weer rekenen op onze dienstverlening. Vanaf 14 oktober worden de bladkorven geplaatst. De bladkorven zijn bedoeld voor de bladeren van de bomen in de openbare ruimte.

• Vierde rapportage brengt sluitende begrotingen tot en met 2025

26 november 2021

Meerjarig sturen op overschotten ● Ruimte voor investeringen ● Vier miljoen voor herstel Corona

• Stationsgebouw Sittard kleurt oranje

26 november 2021

Sittard-Geleen, 26 november 2021- Sittard-Geleen zegt NEE tegen geweld tegen vrouwen! Net als vorig jaar sluit de gemeente zich aan bij de internationale campagne Orange the World. Het stationsgebouw in Sittard kleurt tijdens de actieperiode van 25 november tot 10 december oranje.