Laatste nieuws RSS icoon

 • Grote optochten van Sittard, Geleen, Born en Obbicht afgelast

  De grote optochten van Sittard, Geleen, Born en Obbicht, die op zondag 23 februari 2020 rond zouden trekken, worden wegens gevaar door de harde wind afgelast. De organiserende verenigingen, hebben dit zaterdagmiddag besloten in nauwe samenspraak met burgemeester Sjraar Cox van de gemeente Sittard-Geleen en op advies van het team openbare orde en veiligheid.

 • Nieuwe wethouders beëdigd

  Tijdens de raadsvergadering van 19 februari zijn drie nieuwe wethouders benoemd en beëdigd. Ton Raven, Judith Bühler en Andries Houtakkers vormen sinds woensdagavond samen met burgemeester Cox en de zittende wethouders Pieter Meekels, Leon Geilen en Kim Schmitz het college van B&W van Sittard-Geleen.

 • Negentiende wijziging APV gemeente Sittard-Geleen

  Persbericht I Sittard-Geleen, 21 februari 2020 - Naar aanleiding van recente maatschappelijke ontwikkelingen, wijzigingen in wetgeving, jurisprudentie en gewijzigde inzichten wordt door het college van B&W van gemeente Sittard-Geleen het voorstel aan de gemeenteraad gedaan om de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) te wijzigen.

 • Agenda commissie Ark 26 februari 2020

  pdf, 66kB

  Hier vindt u de agenda van de bijeenkomst van de Adviescommissie Ruimtelijke Kwaliteit (voorheen Welstandscommissie).

 • Winkels centrum Sittard mogen elke zondag open zijn

  Persbericht I Sittard-Geleen, 20 februari 2020 – De winkels in het centrum van Sittard mogen vanaf nu elke zondag open zijn. Het college van B&W van Sittard-Geleen heeft dat besloten in afwachting van een mogelijke aanpassing van de winkeltijdenverordening. Centrummanagement Sittard heeft om die zondagopenstelling gevraagd.