• Bladkorven en bladvegen

Wilt u weten op welke locaties de bladkorven staan en in welke straten of buurten wij vegen? Bekijk hier de overzichten voor de week van 18 tot en met 22 november.

• Sittard-Geleen voor derde jaar op rij Wielergemeente van het jaar

Voor het derde jaar op rij is de gemeente Sittard-Geleen door de Vrienden Club van Honderd uitgeroepen tot Wielergemeente van het jaar. Een bekroonde blijk van waardering voor de aansprekende wielerevenementen en -wedstrijden die in 2019 in Sittard-Geleen plaatsvonden.

• Gemeente koopt oud V&D-pand in Sittard

Persbericht I Sittard-Geleen, 7 november 2019 – De gemeente Sittard-Geleen koopt het voormalige V&D-gebouw aan de Markt in Sittard van Metroprop. Daardoor kan de huidige winkelbestemming van het pand gehaald worden en wordt 12.000 vierkante meter winkelruimte weggehaald. Met de aankoop is een bedrag van 3,5 miljoen euro gemoeid.

• Ontvang post van uw gemeente digitaal

Wilt u post van de gemeente Sittard-Geleen digitaal ontvangen? Activeer dan de Berichtenbox van MijnOverheid. Uw persoonlijke brievenbus waarin u post van de overheid digitaal ontvangt.