Meedenken over muziekonderwijs in Sittard-Geleen?

Het thema muziekonderwijs is de afgelopen tijd veelvuldig onder de aandacht geweest in onze gemeente. We proberen een antwoord te vinden op de vraag hoe muziekonderwijs in Sittard-Geleen in de toekomst georganiseerd gaat worden.

De aanleiding hiervoor is een besluit van de gemeenteraad van Sittard-Geleen in november 2018 met als gevolg dat de subsidie aan muziekschool Artamuse wordt afgebouwd. Wij onderzoeken nu op welke manier het muziekonderwijs in de toekomst kan worden georganiseerd. Het is belangrijk om de mening van leerlingen en muziekbeoefenaars (al dan niet in verenigingsverband), muziekdocenten en belanghebbenden, zoals bijv. scholen te horen.
Daarom organiseren we een avond waarop u uw ideeën kunt aandragen. De resultaten van de avond worden betrokken bij de besluitvorming over muziekonderwijs in de gemeenteraad het komende jaar.

Iedereen is van harte welkom!

• Datum: dinsdag 3 december
    Tijd: 19:00 - 21:00 uur
    Locatie: Forum Sittard (Engelenkampstraat 68, Sittard)

Aanmelden

U kunt zich aanmelden tot maandag 2 december 09.00 uur met naam en eventueel organisatie via het volgende e-mail adres: clusterbeleidunitondersteuning@sittard-geleen.nl.

Voor vragen kunt u tijdens kantoortijden contact opnemen met Jan Miltenburg via telefoonnummer 046-4777602 of via e-mail: jan.miltenburg@sittard-geleen.nl.

Breng dit nieuwsbericht ook onder de aandacht van andere muziekbeoefenaars. De uitnodiging wordt ook via onze sociale mediakanalen verspreid en kan worden gedeeld.