Informatiebijeenkomst herontwikkeling DaCapo College Born

Sinds het vertrek van het DaCapo College in Born staat het pand aan de Graaf van Loonstraat leeg en is er leegstandsbeheer. De gemeente maakt plannen voor een nieuwe invulling van deze locatie.

Online bijeenkomst op 1 december

Woont u in Born, en wilt u hierover meedenken en uw ideeën of aandachtspunten met ons delen? Meld u dan aan voor een online bijeenkomst op 1 december om 19.00 uur, zodat we samen tot een goed plan kunnen komen. Onderwerpen die aan bod komen, zijn onder meer de kwaliteit van de leefomgeving en de openbare ruimte, wonen, verkeer, parkeren, groen en de klimaatverandering.

Aanmelden

Aanmelden kan tot 29 november per mail: SecretariaatEOROMO@sittard-geleen.nl of telefonisch: 14 046. Na aanmelding ontvangt u per mail een link en instructie voor deelname via Microsoft Teams.

Let op, in onze e-nieuwsbrief van vrijdag 19 november is per abuis een verkeerde aanmeldlink voor deze bijeenkomst opgenomen. Heeft u zich via de e-nieuwsbrief aangemeld? Dan vragen wij u om u nogmaals aan te melden via bovengenoemd adres. Excuses voor het ongemak.