Onderzoek naar winkelwensen en koopgedrag

De provincie Limburg en de gemeente Sittard-Geleen zetten zich samen met winkeliers in voor aantrekkelijke (winkel)centra en een compleet winkelaanbod. Om dit zo goed mogelijk te doen, vragen wij uw medewerking aan een onderzoek naar uw winkelwensen en koopgedrag.

Doe mee!

Doet u uw dagelijkse boodschappen dicht bij huis of gaat u hiervoor naar een andere plaats? Waar gaat u heen als u bijvoorbeeld kleding en schoenen koopt? Hoe vaak koopt u online? En hoe tevreden bent u over het winkelaanbod bij u in de buurt? Laat het ons weten en vul de online vragenlijst in! Onder de deelnemers van het onderzoek worden 50 cadeaubonnen van € 25 verloot.

Wat gebeurt er met uw gegevens?

I&O Research voert het onderzoek uit. Uw privacy is gewaarborgd conform de nieuwe privacywetgeving. De door u gegeven antwoorden worden losgekoppeld van eventuele adresgegevens. Uw antwoorden worden uitsluitend gebruikt voor dit onderzoek.