Uitnodiging presentatie natuur- en landschapsvisie Sittard-Noord

De afgelopen maanden heeft Bureau Verbeek in opdracht van de gemeente gewerkt aan een natuur- en landschapsvisie voor het gebied ten noorden van de Sportcentrumlaan, waar de voormalige sport- en zwemlocatie ligt en het gebied De Schwienswei.

Voor deze natuur- en landschapsvisie zijn verschillende bijeenkomsten gehouden en gesprekken gevoerd met inwoners, bedrijven en instanties in de gemeente. De visie is nu klaar. Om iedereen die bij het opstellen van de visie betrokken is geweest in de gelegenheid te stellen kennis te nemen van de natuur- en landschapsvisie, is er op woensdag 3 november een bijeenkomst in Zalencentrum De Oase in Sittard. Ook andere belangstellenden zijn uiteraard van harte welkom.

Zalencentrum De Oase ligt aan de Bachstraat 51 in Sittard.

De bijeenkomst van 3 november begint om 19.00 uur. U kunt zich voor deze bijeenkomst aanmelden via: secretariaateoromo@sittard-geleen.nl of telefonisch via nummer 14 046. Geef hierbij uw naam, e-mailadres en het aantal personen door waarmee u de bijeenkomst wilt bezoeken. Aanmelden kan tot uiterlijk 1 november 12.00 uur. Bent u tijdens deze avond verhinderd, of was het aantal zitplaatsen voor de zaal al vergeven? Dan kunt u de presentatie vanaf 4 november einde dag online terugkijken via www.metsittardgeleen.nl. Houd er rekening mee dat voor toegang tot de zaal een coronatoegangsbewijs nodig is.