Burgemeester Sjraar Cox reikt Speld van Verdienste uit aan Loek Lemmens uit Munstergeleen

De heer Lemmens is al jaren verbonden aan Fanfare Juliana Munstergeleen. Hij was oprichter en instructeur van de Majorettegroep van dit muziekgezelschap.

Ook is hij lid van de muziekcommissie van de fanfare. Bovendien is hij lange tijd Tamboer Maître geweest van de zogenaamde Militaire Kapel, die bestaat uit leden van de drumband en slagwerkers van de fanfare. Als kapelmeester van fanfare Juliana verzorgt hij de presentatie van de succesvolle vastelaovesconcerten die de muziekvereniging jaarlijks organiseert. Verder is hij leider/dirigent van de Munstergelaener Muzikanten.

De uitreiking van de gemeentelijke onderscheiding vond plaats op zaterdag 23 september tijdens de receptie ter ere van het 110-jarig bestaan van Fanfare Juliana Munstergeleen.