Dag van de Veiligheid in Sittard-Geleen: mis ‘m niet

Wonen, werken en uitgaan in een veilige omgeving, dat is wat iedereen wil. En dat is ook de inzet van gemeente, politie, brandweer en allerlei andere instanties. Inwoners moeten zich thuis voelen in hun gemeente en in hun wijk en dat vraagt om voortdurende aandacht voor de veiligheid.

Daarom organiseert de gemeente samen met haar partners zaterdag 15 september de ‘Dag van de veiligheid’ op de Noordelijke Schootsvelden (tegenover Ligne) in Sittard. Voor alle leeftijden is er die dag wat te beleven én bij te leren. Zo kunt u voertuigen van onze hulpdiensten bewonderen en demonstraties meemaken. Of uw fiets laten graveren, een kijkje nemen in de hennepcontainer van Enexis en advies krijgen van gecertificeerde veiligheidsbedrijven. Kinderen kunnen bovendien meedoen aan een speurtocht en leuke prijzen winnen. Kortom, een bezoekje waard! In deze extra bijlage lichten we alvast een tipje van de sluier op.

Veiligheidsmarkt, zaterdag 15 september van 10.00 tot 16.00 uur. Haspelsestraat Sittard. Gratis toegang!

Zie ook