Zaterdag 16 november: informatiemiddag over dementie

Op zaterdag 16 november is er voor inwoners van de gemeenten Beek, Stein en Sittard-Geleen een informatiemiddag over dementie. Wilt u meer weten over deze ziekte en wat dat betekent voor u of uw naaste? Kom dan van 13.00 tot 17.00 uur naar het Zorgcentrum Lemborgh in Sittard (Bradleystraat). Deelname is gratis.

Deze middag verzorgen Alzheimercentrum Limburg en diverse zorgprofessionals korte presentaties waarbij tevens vragen gesteld kunnen worden. Ook is er een informatiemarkt met stands van o.a. Steunpunt Mantelzorg, Zuyderland en Vivantes. De Wmo-consulenten van de gemeenten Beek, Sittard-Geleen en Stein zijn hierbij aanwezig.

Meer informatie en aanmelden

Vanwege de organisatie verzoeken we deelnemers zich aan te melden via lemborghreceptie@zuyderland.nl U kunt zich met maximaal twee personen aanmelden. Let op, vol=vol. Er kunnen zich maximaal 120 personen aanmelden.

Nu al meer weten over dementie? Kijk dan op: http://www.alzheimer-nederland.nl/

Deze bijeenkomst wordt mogelijk gemaakt door Zuyderland, Alzheimercentrum Limburg en de gemeenten Sittard-Geleen, Beek en Stein.