• GGD Gezondheidsmeter van start

Vanaf 17 september ontvangen ruim 140.000 Limburgers een uitnodiging van de GGD voor deelname aan een grootschalig gezondheidsonderzoek.
    Hoe gezond Nederland is, daar komen we alleen achter met uw hulp. Want als we weten hoe het met u gaat, weten we hoe het met ons allemaal gaat.

• Raadsvergadering 17 september

Donderdag 17 september vindt om 18:30 uur de raadsvergadering plaats in de Hanenhof in Geleen.

• Fort Sanderbout heropend

Persbericht | Sittard-Geleen, 14 september 2020 – Fort Sanderbout is vanaf nu weer toegankelijk. Het voormalige vestingwerk in de stadswal bij de Putstraat in Sittard herbergt drie exposities: verdediging door de eeuwen heen, Joodse begraafplaats en wijngoed.

• Inwoners denken mee over eigen toekomst

Persbericht I Sittard-Geleen, 11 september 2020 – In Sittard-Geleen is het vanaf dinsdag 15 september mogelijk voor inwoners om op toekomstexpeditie te gaan en mee te denken over de eigen toekomst. Op verschillende plekken gaat de gemeente met inwoners in gesprek om te horen hoe Sittard-Geleen er volgens hen uit ziet in 2030. Met onder meer deze expedities geeft de gemeente invulling aan de inbreng van deze belangrijke doelgroep bij de ontwikkeling van de Toekomstvisie 2030.

• Gemeente Sittard-Geleen neemt maatregelen tegen boa’s

Sittard-Geleen, 4 september 2020 - De gemeente Sittard-Geleen heeft maatregelen genomen tegen enkele boa’s van team handhaving. Uit intern onderzoek is gebleken dat zij in woord en op schrift opmerkingen hebben gemaakt over collega’s en leidinggevenden die de grens van het betamelijke ver overschrijden.

• Afspraak maken bij de gemeente

Wij hebben inmiddels meerdere meldingen ontvangen over de website afspraakloket.nl
    Let op: de gemeente Sittard-Geleen heeft niets met deze website te maken.