Stemmen in een andere gemeente (kiezerspas)

U kunt alleen uw stem uitbrengen in een andere gemeente binnen de grenzen van de provincie Limburg. U kunt voor zowel de Provinciale Statenverkiezing- als voor de Waterschapsverkiezing een kiezerspas aanvragen.

Dit kan op de volgende manieren:

• Online met DigiD:
    U kunt tot 15 maart 2019 (uiterlijk 12:00 uur) online een kiezerspas aanvragen.

• Per post:
    Vul het aanvraagformulier kiezerspas in en stuur het samen met een kopie van uw legitimatiebewijs naar:
    Gemeente Sittard-Geleen
    T.a.v.: Verkiezingen
    6133 AA  Sittard
    De gemeente moet uw schriftelijk verzoek op uiterlijk 15 maart 2019 hebben ontvangen. Houd er rekening mee dat de post er soms een paar dagen over kan doen.

• In persoon aan de balie:

Een mondelinge aanvraag voor een kiezerspas is enkel mogelijk ná ontvangst van de stempas en uiterlijk tot 19 maart 2019, 12.00 uur. Maak hiervoor een afspraak. Neem een geldig legitimatiebewijs en de originele stempas mee.