Evenementen door, voor en met jongeren!

Er is afgelopen jaren veel gevraagd van jongeren, terwijl het juist op jonge leeftijd belangrijk is leeftijdsgenoten te ontmoeten en samen leuke dingen te doen, de wereld te verkennen, verliefd te worden! Daar is het nu de hoogste tijd voor. Heb je een leuk idee voor een evenement? Dien een aanvraag in en misschien krijg je maximaal 1.000 euro om jouw idee te realiseren!

Krijg budget om jouw idee uit te voeren!

Gemeente Sittard-Geleen helpt je graag op weg. Voor een goed idee kunnen jongeren een tegemoetkoming krijgen van maximaal 1.000 euro. In totaal is er 40.000 euro subsidie beschikbaar. Hiervan organiseer je een activiteit of ontmoeting op het gebied van sport, cultuur en vrije tijd. Een voorwaarde is ook dat de activiteit dóór, vóór en met leeftijdsgenoten (12 tot en met 27 jaar) wordt georganiseerd, waarbij iedereen meetelt en kan deelnemen. En dat deze activiteit in Sittard-Geleen plaatsvindt.

Laat je creativiteit de vrije loop!

Een online gametoernooi, samen sporten in het park, een toffe workshop. Wat heb jij het voorbije jaar nou écht gemist? Met of voor wie zou je iets leuks willen organiseren om de boel op te schudden en de stemming er weer eens lekker in te brengen? Laat je creativiteit de vrije loop. Hoe eerder je het subsidieformulier invult en je plan indient, hoe groter de kans dat je jouw of jullie idee met en voor andere jongeren kan realiseren! Heb je hulp nodig bij het indienen van een aanvraag? Stuur dan een e-mail naar jongeren@sittard-geleen.nl. The Breakfastclub staat voor je klaar om je op te weg te helpen.

Jury

Ideeën worden in volgorde van binnenkomst gebundeld en voorgelegd aan een jury, bestaande uit jongeren van JÒNGK en the Breakfast ClubHutsspot en medewerkers van de gemeente. Dat doen we binnen vier weken na ontvangst van de volledig ingevulde aanvraag (inclusief bijlagen). Dien je formulier dus niet later dan vier weken vóór de geplande activiteit in, zodat je ook zeker weet dat een eventuele bijdrage op tijd in je bezit is.

Meer informatie en voorwaarden lees je in de subsidieregeling en het aanvraagformulier.

Doe je mee? We zien je aanvraag graag tegemoet!

Subsidie jongerenactiviteit A3 formaat-1