Ik doe mee!

Wij willen onze website, aanzienlijk verbeteren. Daarbij draait het dan vooral om u, onze inwoner, ondernemer en bezoeker. Uw vraag staat centraal. Maar dan moeten we natuurlijk wel weten wat uw vraag dan eigenlijk is.

Daar willen we graag met u over praten. U kunt ons immers als geen ander vertellen wat u nodig heeft. En of onze website begrijpelijk, duidelijk en logisch is. Wilt u daarover vanaf januari met ons meedenken? Bijvoorbeeld in een kleine groep die we een paar keer per jaar bevragen over een bepaald onderwerp. Of via vragen op onze website. Met uw antwoorden, tips en opmerkingen kunnen wij dan onze website verder verbeteren. U doet daar ons, maar ook andere inwoners een groot plezier mee.

Ik doe mee!

Lijkt het u iets om deel te nemen aan ons panel een een bijdrage te leveren aan het verbeteren van onze website en de gemeentelijke dienstverlening, meldt u zich dan aan!

Overigens, als u onkosten maakt dan vergoeden wij u die ook natuurlijk. En we nodigen u ook uit voor de jaarlijkse vrijwilligersbijeenkomsten.

 

Direct aanmelden

Uitgelicht