Meldformulier Drugsmeldpunt

Met dit digitale formulier verstuurt u uw melding van drugs gerelateerde signalen of overlast naar het Drugsmeldpunt Westelijke Mijnstreek. De gemeente neemt uw melding in behandeling en werkt daarbij samen met de gemeenten in de Westelijke Mijnstreek en andere partners (zoals politie).

Stap 1: Wat wilt u melden?

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht

Anoniem melden

Wilt u anoniem iets melden? Dat kan. Kies dan bij de laatste vraag op deze pagina voor 'Niet (anonieme melding)'. Let op: als u hiervoor kiest, kunnen wij u niet op de hoogte brengen van de afhandeling van uw melding.

Invulinstructie

Bij iedere vraag vindt u een vraagtekentje. Als u daar op klikt, ziet u een aantal tips die u kunnen helpen bij het beantwoorden van de vraag

Beschrijf persoon die u heeft gezien en/of overlast veroorzaakt. Denk aan opvallende uiterlijke kenmerken. Zijn er auto’s of scooters bij betrokken? Wat zijn de kentekens?
Wat is er gebeurd? Waar heeft u last van?
Waar vindt het (de overlast) plaats? (Adres, naam winkel/café, overige kenmerken)
Wanneer is het gebeurd? Datum en tijdstip. Gebeurt het vaker op dezelfde tijden? Zit er een patroon in?
Heeft u een foto die u wilt toevoegen bij deze melding? Klik op de knop 'Bladeren', en selecteer de foto op uw pc of uit uw afbeeldingengalerij. Als u de foto heeft toegevoegd, klikt u op de groene knop 'Upload'. Daarna kunt u een volgende foto toevoegen. U kunt maximaal 3 foto's (jpg bestanden) toevoegen.
*Hoe wilt u op de hoogte gehouden worden over de afhandeling van uw melding?