BeneFitspas

De ledenpas van BeneFits is een kortingspas voor jong en oud. Iedereen kan lid worden. Inwoners met een laag inkomen krijgen de pas gratis.

U krijgt korting bij zo’n 250 deelnemende bedrijven. Bijvoorbeeld op uw CZ-zorgverzekering. Ook krijgt u korting bij een bezoek aan bakkerij Dukers, Laco Glanerbrook, maar ook vele andere winkels in uw gemeente.

Daarnaast levert BeneFits diensten aan huis met korting zoals de kapper en de pedicure. Voor een actueel overzicht van alle kortingspartners kunt u terecht www.bene-fits.nl.

U heeft al een gratis kortingspas?

Bent u lid en heeft u al een Mijn BeneFitspas Sittard-Geleen? En is bij ons bekend dat u een minimuminkomen heeft? Dan hoeft u niets te doen, uw pas wordt automatisch verlengd tot 1 mei 2019.

 

Nog geen gratis kortingspas?

U wilt graag een kortingspas en u heeft een uitkering van Sociale Zaken? Neem dan contact op met een medewerker van uw gebied.

U heeft geen uitkering van Sociale Zaken maar wel een laag inkomen tot 110% van de bijstandsnorm? Dan komt u misschien in aanmerking voor vergoeding van de kosten van de pas. Bel naar het telefoonnummer 14 046 en vraag naar Sociale Zaken, groep bijzondere bijstand.

 

Komt u niet in aanmerking voor de gratis kortingspas, maar wilt u wel lid worden? Dan betaalt u het lidmaatschapsgeld van € 20,50 per jaar zelf.

Aanmelden kan dan via www.bene-fits.nl of door te bellen naar 046-2040628.