Vrijwilligersweekend

Op 16 en 17 maart 2019 is voor de 4e keer het vrijwilligersweekend van de gemeente Sittard-Geleen. Tijdens dit weekend zijn er tal van leuke activiteiten georganiseerd, waaraan alle vrijwilligers van de gemeente Sittard-Geleen kunnen deelnemen.

Vrijwilliger in Sittard-Geleen? Meld u dan aan!


Doet u in de gemeente Sittard-Geleen vrijwilligerswerk bij een sportclub, muziekvereniging, wijkplatform, zorg of zet u zich op andere manier als vrijwilliger in voor onze gemeente? Dan kunt u zich aanmelden voor het vrijwilligersweekend op 16 en 17 maart 2019. Tijdens dit weekend worden er tal van leuke activiteiten georganiseerd, waaraan alle vrijwilligers van de gemeente Sittard-Geleen kunnen deelnemen. U kunt zich aanmelden voor het vrijwilligersweekend vanaf 4 februari tot 1 maart. Doe het snel want vol is vol!
 

Meld u aan


Activiteiten

Vrijwilligers kunnen zich inschrijven voor één activiteit. Wat dacht u van bijvoorbeeld van een high-tea in een kattencafé, een workshop insectenhotel maken, filmen met je smartphone, kruiden proeven, bierproeven, kookworkshops of een kijkje bij de brandweer. Of als u sportief bent kunt u zich aanmelden voor een ijshockey-clinic bij de Smoke Eaters of wielren-clinic op het Tom Dumoulin Bike Park. En voor de sensatiezoekers is er de mogelijkheid om mee te doen aan een Escape Room, Virtual Reality Experience of lasergamen. Dit zijn maar een paar voorbeelden. Voor jong en oud, voor iedereen is er wat wils!

Waardering vrijwilligers(organisaties)

Het college van B&W waardeert vrijwilligers ieder jaar voor hun inzet. Deze waardering wordt sinds 2016 vormgegeven via het vrijwilligersweekend

NLdoet

Het vrijwilligersweekend valt ook dit jaar weer deels samen met NLdoet. Het Oranje Fonds organiseert op 15 en 16 maart, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken.Meer info vindt u op www.nldoet.nl.