Dubbel Duurzaam

Wilt u weten wat u kunt besparen op uw energierekening? Wilt u uw woning verduurzamen, maar weet u niet waar u moet beginnen of wat de mogelijkheden zijn? De gemeente Sittard-Geleen en Dubbel Duurzaam helpen u hier graag bij!

Logo Dubbel Duurzaam

Wat is Dubbel Duurzaam?

De gemeente Sittard-Geleen is aangesloten bij Dubbel Duurzaam. Dit is een project van Natuur en Milieufederatie Limburg in samenwerking met een aantal Limburgse gemeenten.

Dubbel Duurzaam wil woningen verduurzamen en levensloopbestendig maken. We vinden het namelijk belangrijk dat mensen zo lang mogelijk in hun eigen huis kunnen blijven wonen.

Energie- en zorgscan

Als inwoner van de gemeente Sittard-Geleen kunt u via Dubbel Duurzaam voor € 79,- (incl. BTW) een energie- en zorgscan van uw woning laten uitvoeren. De scan omvat een totale analyse van uw woning. Aan het einde van het scanproces ontvangt u een volledige rapportage waarmee u direct, eventueel in samenwerking met onze partners, aan de slag kunt! Zo kunt u nog lang genieten van uw eigen duurzame woning.

Hoe werkt het?

Als woningeigenaar kunt u eenvoudig de scan aanvragen via www.dubbel-duurzaam.nl. Hieronder leest u hoe het proces vervolgens verder gaat:

 

Stappenplan Dubbel Duurzaam Zh

Voordelige lening

Voor de realisatie van de energiebesparende maatregelen in uw woning kunt u een voordelige lening afsluiten via de stimuleringslening Duurzaam Thuis van de provincie Limburg. Deze lening heeft een aanzienlijk lager rentepercentage dan een gangbare lening.

Meer informatie?

Ga naar www.dubbel-duurzaam.nl voor meer informatie, stuur een mail naar info@dubbel-duurzaam.nl of bel 06 - 28 44 97 85. 

Meer tips

Meer tips om uw woning te verduurzamen of energie duurzaam op te wekken? Ga naar www.nieuweenergieinlimburg.nl.