Bewonersbrief start wzh Irenelaan na bouwvak en Beekhoverstr vanaf Oranjelaan dd 19-07-19

Afbeelding 1


aan de geadresseerde (diversen)


bewoners van dit adres.

Sittard-Geleen:

19 July 2019

Onderwerp:

Algemene informatiebrief over de reconstructiewerkzaamheden Irenelaan & eerste deel Oranjelaan-Beekhoverstraat te GeleenGeachte bewoner(s),


We zijn inmiddels gestart met de werkzaamheden. De trottoirs, de inritten, de putten en het asfalt worden vernieuwd. In de Irenelaan wordt ook het riool vervangen. Vanaf maandag 22 juli begint de bouwvakvakantie. In deze brief vindt u de planning voor de werkzaamheden na de bouwvakvakantie.


Planning vanaf 12 augustus

  • Irenelaan: deel vanaf kruising Beekhoverstraat tot splitsing Hendriklaan afgesloten vanaf

12 augustus t/m 23 augustus;

  • Irenelaan: deel vanaf splitsing Hendriklaan t/m Beatrixlaan afgesloten vanaf

12 augustus t/m 6 september;

  • Oranjelaan/Beekhoverstraat t/m kruising Irenelaan-Pieterstraat afgesloten vanaf

26 augustus t/m 4 oktober.


Tijdens de werkzaamheden zijn de Irenelaan en de Oranjelaan afgesloten voor verkeer. Uw woning is uitsluitend via de trottoirs bereikbaar, te voet en met de fiets. U kunt uw woning tijdelijk niet met uw auto bereiken. We proberen de overlast zoveel mogelijk te beperken.

Vragen of meer info?

Wij vertrouwen erop u met deze brief voldoende geïnformeerd te hebben. Heeft u toch nog vragen? Neem dan contact op met Jan van Thoor, uitvoerder van Strukton Civiel, bereikbaar onder telefoonnummer 06-53219582. Wilt u meer informatie over de plannen? Kijk dan op de website van de gemeente Sittard-Geleen.nl. Als u bij Zoeken “Beekhoverstraat” intikt komt u meteen op de juiste pagina terecht.


Met vriendelijke groet,Strukton Civiel Zuid