De Haese, Geleen

In de buurt De Haese in Geleen-Noord werken we in samenwerking met Projectontwikkelaar De Haese C.V. aan de realisering van bouwplannen voor de laatste bouwlocaties.

De Haese, Geleen

Brittaniëlaan, Geleen

Wat

In de Brittanniëlaan in de wijk de Haese in Geleen wordt de definitieve weginrichting gemaakt. Het oude asfalt wordt verwijderd, er worden putten, parkeervakken en trottoirs aangelegd. Als laatste wordt de weg bestraat met klinkers.

Wanneer

De werkzaamheden zijn op dinsdag 2 juni gestart en duren naar verwachting tot 3 juli. Er wordt gewerkt op maandag tot en met vrijdag van 07.00 uur tot 16.00 uur. Tijdens de werkzaamheden is een deel van de Brittanniëlaan, het ‘hoefijzertje’, afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. In dit deel van de straat kan dan niet geparkeerd worden.

Contact

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de heer A. Baur van Strukton Civiel Zuid via telefoonnummer 06-21 91 11 21 of met de heer N. Hendriks van Strukton Civiel Zuid via telefoonnummer 06-22 42 08 58.

Omschrijving

De bebouwing van buurt De Haese nadert zijn voltooiing. Er wachten nog een paar plekken op de afronding van de infrastructuur: de toplaag van het asfalt, de trottoirs, de aanplant van groen en het plaatsen van lichtmasten.

Hoe gaan we verder?

In de toekomst wordt op het terrein tussen Toscane, Rijksweg en Laan van Westfalen ook gebouwd. In het aanvraagtraject voor de omgevingsvergunning is een wijziging in de bouwplannen altijd mogelijk.

Contact

Meer weten over de bouwplannen?

Voor informatie over de kavels en de nog te bouwen woningen kunt u terecht op www.dehaese.nl of via  e-mail: verkoop.zuid@bpd.nl of telefonisch via 088 - 71 22 918.

Heeft u een vraag?

Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met gemeentelijk projectleider Rosemarie Melissen via rosemarie.melissen@sittard-geleen.nl of met de projectontwikkelaar via www.dehaese.nl via email: verkoop.zuid@bpd.nl of  telefonisch via: 088 - 71 22 918.

Heeft u klachten?

Als u klachten heeft over deze ontwikkelgebieden kunt u terecht bij dhr. Neven van de projectontwikkelaar via telefoonnummer 040 - 265 98 59  of via m.neven@bpd.nl  of bij de gemeentelijk projectleider Rosemarie Melissen via rosemarie.melissen@sittard-geleen.nl

Meer weten over de vergunningen?

Als u meer wilt weten over de verleende vergunningen kunt u terecht aan de bouwbalie in de Stadswinkel (stadhuis) Geleen. U kunt voor informatie over Omgevingsvergunningen ook de gemeentelijke publicaties volgen via https://www.sittard-geleen.nl/Inwoners/Actueel/Bekendmakingen