Everstraat en Veeweg, Einighausen

De riolering in de Everstraat en de Veeweg moet vernieuwd worden. We leggen een gescheiden riolering aan, één voor vuil water en één voor regenwater. De inrichting van deze straten krijgt daarna een opknapbeurt. De werkzaamheden starten op 22 augustus.

Planning

De werkzaamheden starten na de bouwvakantie, op 22 augustus. Er wordt in diverse fases gewerkt, de fases 1 en 2 duren naar verwachting 6 weken. Maar dit is altijd afhankelijk van het weer en van onvoorziene omstandigheden. De omwonenden zijn per brief geïnformeerd. 

Fase 1

In fase 1 starten de rioleringswerkzaamheden in de Veeweg, aan de zijde van Limbricht. Het is vanaf maandag 22 augustus a.s. niet meer mogelijk om de Everstraat te bereiken via de Veeweg. De Everstraat is dan tijdelijk bereikbaar via de Stroetlingsweg, Concordiastraat, Heistraat of de Brandstraat. Voor de bewoners wordt een tijdelijke parkeervoorziening gemaakt. 

Fase 2

In fase 2 wordt een waterbuffer aangelegd.

Fase 3

Informatie over fase 3 volgt op een later tijdstip.

Bekijk het kaartje waarop de verschillende fases staan afgebeeld:

Afbeelding van het overzichtskaartje planning fases Everstraat

Uitvoerder

BLM Wegenbouw b.v.

Info en vragen

Voor reacties, opmerkingen, info en vragen neem contact op met de omgevingsmanager van BLM Wegebouw, Nona Hendrix via telefoonnummer 06-58984170 of via n.hendrix@blmwegenbouw.nl. Of neem contact op met gemeentelijk projectleider Jeroen Verdonschot via jeroen.verdonschot@sittard-geleen.nl of via telefoonnummer 14 046.