Hubertushuis, Oud-Geleen

Bij het Hubertushuis in Geleen wordt de parkeerplaats vergroot en opnieuw ingericht. Er wordt ook een ondergrondse regenwaterbuffer aangelegd.

Op woensdag 28 april starten de werkzaamheden. Naar verwachting zijn de werkzaamheden half juli klaar.

Tijdelijk minder parkeerplekken

Voor de aan- en afvoer van materialen is, tijdens de werkzaamheden, een aantal parkeerplekken niet in gebruik.

Uitvoerder

BAM Infra Regionaal

Info en vragen

De omwonenden worden per brief op de hoogte gehouden. Voor vragen kan contact opgenomen worden met de uitvoerder van BAM, Eric van de Wiel via telefoonnummer 06-23011954 of met gemeentelijk projectleider Marco Otten. Hij is bereikbaar via het telefoonnummer 14 046 of via e-mail marco.otten@sittard-geleen.nl.

Dit project is een mooi voorbeeld van beginspraak, de wijze waarop uw gemeente met zijn inwoners in gesprek gaat. Voordat we starten met een ontwerp halen wij eerst informatie op bij omwonenden en belanghebbenden. Dit noemen we beginspraak. Vervolgens gaan we dan aan de slag met het ontwerp en het maken van plannen op basis van de input. De conceptplannen leggen wij voor aan de inwoners om te toetsen of hun wensen voldoende zijn vertaald naar een ontwerp. Ervaring leert inmiddels dat dit leidt tot breed gedragen plannen en meer tevredenheid bij onze inwoners.