Elsbeek, Geleen

Vanaf 3 april worden de bereikbaarheid en het parkeren in de Elsbeek verbeterd. De bestrating wordt vernieuwd en het regenwater kan straks sneller weg door het vernieuwen van de putten. Een deel van het plein voor de woningen wordt hoger gemaakt. Daarmee komen de voordeuren op gelijke hoogte te liggen met het plein en zijn de trappen niet meer nodig. Deze plannen zijn samen met de inwoners gemaakt.

Voordat we starten met een ontwerp halen wij eerst informatie op bij omwonenden en ondernemers. Dit noemen we beginspraak. Daarna gaan we aan de slag met het ontwerp en het maken van plannen op basis van de opmerkingen van de bewoners en ondernemers. Die plannen, dat is het voorlopig ontwerp, leggen wij voor aan de inwoners en de ondernemers. Zij mogen erop reageren. De opmerkingen van de inwoners en ondernemers worden, waar mogelijk, verwerkt in het ontwerp. Deze aanpak leidt tot breed gedragen plannen en meer tevredenheid bij onze inwoners.

Planning en duur werkzaamheden

Vanaf 3 april tot half mei. Deze data hangen altijd af van het weer en van onverwachte situaties

Ontwerp

In dit filmpje kunt u het ontwerp bekijken:

Uitvoerder

Aannemer Bloem Infra b.v. Heel.

Info en vragen

Neem voor vragen en andere informatie contact op met uitvoerder Danny Willems van Bloem Infra b.v.. Hij is tijdens kantooruren bereikbaar via telefoonnummer 06-51616159 of via zijn e-mailadres d.willems@bloeminfra.nl.