Rioolrenovaties, diverse locaties in heel Sittard-Geleen

In heel Sittard-Geleen vinden reinigings-, inspectie- en reparatiewerkzaamheden plaats in de riolering. De werkzaamheden vinden plaats vanaf februari tot juli. De aanwonenden worden per brief door de aannemer geïnformeerd.

Sittard

1 juni t/m 3 juni

• Burg. Schmitzstraat

Omleiding

Het verkeer hoeft niet omgeleid te worden. De werkzaamheden duren kort. Bij drukke wegen worden verkeersregelaars ingezet.

Vragen

Heeft u vragen over de voorbereiding van de werkzaamheden? Bel dan naar: Etienne Leijnse, procesmanager namens gemeente Sittard-Geleen via 06- 24 33 20 11;

Heeft u vragen over de uitvoering van de werkzaamheden? Bel dan naar: Niels Hoevenaar via 06-22 32 31 63 of naar John Bonten, toezichthouder namens gemeente Sittard-Geleen via 06-15 04 30 46. Uiteraard kunt u ook één van de medewerkers in de straat aanspreken.