Sittard-centrum, werkzaamheden

De bestrating in de Rosmolenstraat, de Putstraat en de Begijnenhofstraat heeft onderhoud nodig. We knappen waar nodig, de wegen én de stoepen op.

1. Rosmolenstraat

We werken vanaf 17 juni en we verwachten dat op 5 juli alles klaar is. Op donderdag werken we niet, dan is er markt.

Omleiding voor het verkeer

Als we aan de weg werken is de straat afgesloten voor het verkeer. Voetgangers of voetgangers met de fiets aan de hand kunnen langs de werkzaamheden lopen. De Dobbelsteynporte is áltijd bereikbaar. Daar zorgen wij voor. Al het andere verkeer kan van deze omleiding gebruik maken:

  • Parklaan, Brandstraat, Limbrichterstraat, Nieuwstraat, Plakstraat via Putstraat

Rosmolenstraat Sittard

Omleidingsroute voor bewoners Plakstraat:

  • Toegang tot de woningen via: President Kennedysingel kruising Kollenberg, Leyenbroekerweg, in tegengestelde richting Putstraat naar Plakstraat. Bij de Putstraat worden verkeersregelaars ingezet want de Putstraat is een éénrichtingsweg. 

2. Putstraat 

We werken vanaf 8 juli en we verwachten dat op 19 juli alles klaar is. We verdelen de straat in vakken en we werken op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. Op donderdag werken we niet, dan is er markt.

Omleiding voor het verkeer

Als we aan de weg werken sluiten we de Putstraat in delen af voor het verkeer. Bewoners en ondernemers van de Putstraat mogen dan tijdelijk tegen het verkeer in naar hun pand rijden. De zakpaal bij Putstraat 37 wordt overdag uitgezet. Leveranciers voor de Paardestraat mogen rijden via de Oude Markt. Voetgangers of voetgangers met de fiets aan de hand kunnen altijd langs de werkzaamheden in de Putstraat lopen. Het overige verkeer wordt begeleid door verkeersregelaars. We zorgen dat de locatie ‘Om den Toll’ als eerste klaar is. 

3. Begijnenhofstraat

We werken vanaf 15 juli en we verwachten dat op 26 juli alles klaar is.

Straat afgesloten

Als we aan het werk zijn is de Begijnenhofstraat afgesloten. Voetgangers of voetgangers met de fiets aan de hand kunnen altijd langs de werkzaamheden lopen. ’s Avonds zorgen we dat de bestrating dicht is.

De data hangen altijd af van het weer en van onverwachte situaties.

Contact

Heeft u vragen? Neem dan contact op met Mike Dijcks via telefoonnummer 14 046 of via mike.dijcks@sittard-geleen.nl