Spaubeeklaan, Geleen

In de Spaubeeklaan, ter hoogte van de nieuwe parkeerplaats van Zuyderland Zorgcentra, wordt een linksaf-opstelstrook gerealiseerd. Voor het verkeer komende vanaf Spaubeek richting Geleen. Tijdens de werkzaamheden is dit deel van de Spaubeeklaan volledig afgesloten voor gemotoriseerd verkeer.

Bij het nieuwe hospice en de nieuwe zorgwoningen van Zuyderland is een parkeerplaats gerealiseerd. Deze parkeerplaats is nu nog niet bereikbaar. Om deze reden wordt de verkeerssituatie ter plekke gewijzigd en wordt een linksaf-opstelstrook aangelegd. 

Planning

De werkzaamheden starten op maandag 13 juni en duren naar verwachting tot en met vrijdag 8 juli. Voorafgaand aan de wegwerkzaamheden worden de kabels en leidingen in het fietspad richting Geleen omgelegd door de nutsbedrijven. Voetgangers en fietsers worden tijdens de werkzaamheden naar het fietspad aan de overzijde van de Spaubeeklaan geleid. 

Omleiding

Gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid via gele omleidingsborden. Vanaf de snelweg met ‘S’, vanuit Geleen via ‘1’ en vanuit Spaubeek via ‘2’.

Uitvoerder

Gebr. Kurvers B.V. 

Contact

Heeft u vragen? Neem dan contact op met gemeentelijk toezichthouder Pascal Ridderbeks via e-mailadres pascal.ridderbeks@sittard-geleen.nl of via telefoonnummer 14 046.