BeneFitspas

De BeneFitspas Sittard-Geleen is een kortingspas voor allerlei diensten en voorzieningen die het leven net wat makkelijker maken. Met deze pas krijgt u korting bij ruim 200 bedrijven. Bent u bijvoorbeeld slecht ter been? U kunt de kapper, pedicure en boodschappen aan huis laten komen met de BeneFitspas. Aan de pas zijn jaarlijkse lidmaatschapskosten verbonden. Mensen met een laag inkomen of uitkering komen in aanmerking voor een gratis pas.

Aanvragen

  • Heeft u een bijstandsuitkering, een IOAW- of IOAZ-uitkering en wilt u graag de (gratis) Mijn BeneFitspas aanvragen? Neem dan contact op met uw casemanager.
  • Heeft u geen uitkering maar wel een inkomen tot 110% van de  bijstandsnorm? Dan komt u misschien in aanmerking voor vergoeding van de kosten van de pas. Bel naar het telefoonnummer 14 046 en vraag naar Sociale Zaken, groep bijzondere bijstand.
  • Komt u niet in aanmerking voor een gratis kortingspas, maar wilt u wel lid worden? Dan betaalt u het lidmaatschapsgeld van € 20,50 per jaar zelf. Aanmelden kan dan via het aanvraagformulier op de website van Mijn BeneFits of door te bellen naar tel. 046-2040628. 

Verlengen

Heeft u een uitkering en al een gratis Mijn BeneFitspas via de gemeente? Dan hoeft u niets te doen. Uw kortingspas wordt automatisch verlengd.

Meer informatie

Kijk hier voor meer informatie en een overzicht van alle bedrijven waar u korting krijgt op www.bene-fits.nl

 

 

Uitgelicht