BeneFitspas

Met de BeneFitspas Sittard-Geleen krijgt u korting bij ruim 200 bedrijven. U kunt gebruik maken van de BeneFitspas als u een bijstandsuitkering heeft of een inkomen op bijstandsniveau.

De ledenpas van BeneFits is een kortingspas voor jong en oud. Iedereen kan lid worden. Inwoners met een laag inkomen krijgen de pas gratis.

U krijgt korting bij zo'n 250 deelnemende bedrijven. Bijvoorbeeld op uw CZ-zorgverzekering. Ook krijgt u korting bij een bezoek Laco Glanerbrook, bakkerij Dukers en vele andere winkels in uw gemeente. Daarnaast levert BeneFits diensten aan huis met korting zoals de kapper en pedicure. Voor een actueel overzicht van alle kortingspartners kunt u terecht op www.bene-fits.nl. 

Aanvragen

  • Heeft u een bijstandsuitkering, een IOAW- of IOAZ-uitkering en wilt u graag de (gratis) Mijn BeneFitspas aanvragen? Neem dan contact op met uw casemanager.
  • Heeft u geen uitkering maar wel een inkomen tot 110% van de  bijstandsnorm? Dan komt u misschien in aanmerking voor vergoeding van de kosten van de pas. Bel naar het telefoonnummer 14 046 en vraag naar Sociale Zaken, groep bijzondere bijstand.
  • Komt u niet in aanmerking voor een gratis kortingspas, maar wilt u wel lid worden? Dan betaalt u het lidmaatschapsgeld van € 20,50 per jaar zelf. Aanmelden kan dan via het aanvraagformulier op de website van Mijn BeneFits of door te bellen naar tel. 046-2040628. 

Verlengen

Heeft u een uitkering en al een gratis Mijn BeneFitspas via de gemeente? Dan hoeft u niets te doen. Uw kortingspas wordt automatisch verlengd.

Meer informatie

Kijk hier voor meer informatie en een overzicht van alle bedrijven waar u korting krijgt op www.bene-fits.nl. Of bel naar 046-2040628.